Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hölgyek, Urak? Most akkor...

Hölgyek, Urak? Most akkor hogy van ez a Férfi Nő barátságról? Mindig csak a pasik gondolnak bele többet hogy lehetne több is a belőle? A nők csakis a barátot látják a pasiban még ha be is jön neki, akkor sem kívánják meg? Többi lennt.

Figyelt kérdés
Van egy "baránőm", eleinte mentek az óvatos bókok részemről, aztán tényleg csak barátok lettünk, mert lett pasija, nem is hajtottam rá, csak jó volt a kapcsolatunk. Szakítottak. Még többet keresett, egy egy bók hogy jól nézek ki, jó pasi vagyok, elhagyta a száját, de érezhetően, ha ovatosan tovább vittem volna a dolgot visszatáncolt, tartotta magát. Pedig néha ugy a szemembe nézett hogy hú, erződött hogy bejövök neki. Csak jatszott velem? Vagy még az ex benne van 4 hónap után is, és néha néha vannak fellágolásai? Nem tudja mit akar?
2022. okt. 30. 06:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
20%

9

Tehát míg unatkozol addig mindenki jó, amikor meg már nem unatkozol, le van sz.rva mindenki. Ez semmi extra, ti fogalmazzátok meg virágnyelven a kihasználás definícióját.

2022. okt. 30. 07:58
 12/22 anonim ***** válasza:
81%
Sztem ugy ertette, hogy ha nincs kapcsolatba tobb ideje marad haverkodni...
2022. okt. 30. 08:07
 13/22 anonim ***** válasza:
18%
Ez mekkora fedélzetiproblémások !
2022. okt. 30. 08:08
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Egy újabb példa arra, hogy az esetek többségében nincs férfi és nő között barátság, mert az egyik fél mindig többet akar.

Egy esetben lehet elképzelni; ha mindketten úgy érzik, hogy semmilyen szexuális vonzalmat nem éreznek a másik iránt (semmi szín alatt nem feküdnének le a másikkal, mert nem vonzó számukra).

Egyéb esetekben ha megvan a kémia legalább az egyik fél részéről, akkor az a fél előbb vagy utóbb többet akar.

Ebben az esetben is ez a helyzet. De ez így nem barátság, csak sóvárgás a másik fél után.

Az meg hogy azt írtad hogy: "Akkor felfogom annyiban hogy csak barát, és semmi több", ez is csak annyit jelent hogy kivársz.

Mivel ő vonzó számodra, ezért te most magadat parkolópályára teszed, és megvárod hogy mikor mond igent. És te ezt nevezed barátságnak, miközben te többet akarsz.

Ha igazán a barátja akarnál lenni, akkor ha később eszébe jutna, hogy mégis kellenél párkapcsolatra neki, akkor elutasítanád és elmondanád neki, hogy te csak barátságot akarsz. De te nem tennél ilyet. Csak barátság címszó alatt vársz, hogy mikor leszel te a nyerő. Kell ez neked?

2022. okt. 30. 08:54
 15/22 A kérdező kommentje:

14

Ha nem dobná fel poén szintjén, azt hogy neki is pont ilyen pasi kellene, mint én, akkor nem erteném félre. Kacérkodik, mindig egy egy felreérthetö beszólással, én tartottam magam mindig higy csak barát, de ha nem ő hozná fel a témát, meg sem fordult volna fejemben hogy megfektessem.

2022. okt. 30. 10:19
 16/22 A kérdező kommentje:

14

Én sosem akartam becserkészni, nem tettem megjegyzést. Ő kezdett velem beszélgetni, ő mondta hogy jó pasi vagyok, ő írt rám folyamatosan. 10 ből 2 x én. Ezért nem tiszta az ügy.

2022. okt. 30. 10:24
 17/22 anonim ***** válasza:

12

Tisztában vagyok vele hogy értette, csak ő virágnyelven fogalmazta meg a kihasználást. Mert ez az.

Te hogy hívod azt, hogy amíg valaki egyedül van akkor éppen jó vagy hogy az unalmát kielégítsd, ha meg már nincs egyedül le se sz.rnak? Nyilván nem vagy olyan fontos személy az életében akkor, ha nem tud már rád időt szakítani. Attól mert valakinek lesz egy kapcsolata, nem feltétlen kell 24 órában az ölében ücsörögni.

2022. okt. 30. 10:34
 18/22 anonim ***** válasza:

#15:

Te valójában egy talonban tartott férfi vagy. Folyamatosan fenntartja a figyelmedet (tudja hogy érje el ezt nálad), de rendes párkapcsolatra csak legvégső esetben kellenél.

Magyarul "ha ló nincs, jó a szamár is" alapon.

De kell neki egy biztosíték, hogy te mindig ott leszel neki, bármi is történjen. Melletted meg válogat a lehetséges jelöltek közül, mert mindig lesz tőled, szebb, jobb, érdekesebb, gazdagabb stb.

Egy a lényeg, ha ő "a háta mögé tekint" te mindig ott állsz mögötte, mint egy bástya. Rád mindig lehet számítani jó vagy egy állandó tartaléknak. De amíg van jobb mint te, addig végigvárhatod (nagy kegyesen megengedi) a potenciális jelöltek kipróbálását.

Ez így durván hangzik, de sajnos én ezt onnan tudom, mert velem is csinálta már ezt egy pasi (csak köztünk volt több is).

Ne várj rá, mert ő csak talonban tartogat, és ez van elbújtatva a barátság szó mögé. De ebben a történetben te sem vagy jobb, ha azt várod mikor kerülsz már sorra.

Amúgy sajnálom hogy így jártál, én tényleg megértem milyen ez az egész. :(

#14 vagyok.

2022. okt. 30. 10:37
 19/22 A kérdező kommentje:

14.

Köszi en is erre gondoltam amit megfogalmaztál, megerősítettél benne! Ha ismét feldobná a labdát, én nem fogom lecsapni, mint ha meg se hallanám, vagy témátváltok. Amugy mozuba is hívott már, arra nemet mondtam. Tudok nemet mondani, nem caplatok utána.

2022. okt. 30. 10:54
 20/22 anonim ***** válasza:
77%
Push and pull technikának hívják, nem szabad belemenni ebbe a játékba.
2022. okt. 30. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!