Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nem ismertem fel egy régi...

Nem ismertem fel egy régi ismerőst, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A boltban odalépett hozzám egy 30+ nő 2-3 gyerekkel, sejtelmesen mosolyogva, hogy "sziiaa". Azt hittem egy tarháló (sajnos eléggé arra hajazott), illetve el voltam merülve a nézelődésben, így visszaköszöntem és folytattam a nézelődést. Továbbra is állt velem szemben a gyerekeivel, majd érdeklődött, hogy emlékszem-e rá, nem-e ismerem meg. Mondtam, hogy nem. Ezután elmondta, hogy együtt jártunk főiskolára. Így végleg kizártam. Mondta, hogy ő Niki, de sajnos továbbra sem ugrott be, közben a párom is előkerült, így köszönés nélkül annyival továbbálltam, hogy "sajnos nem ismerlek".

Végülis utána elgondolkodtam, eltelt azóta pár év, és eszembe jutott ki ő: együtt jártunk az egyetemi mesterképzésre. Totál idiótának és bunkónak érzem magam a viselkedésem miatt. Fb-on rákerestem és a képei alapján tényleg ő az, de egész megváltozott. Nem tudom, ráírjak-e és kérjek elnézést? Vagy inkább ne bolygassam?

2022. okt. 29. 20:05
 1/7 anonim ***** válasza:
39%
ez már pár éve történt? hagyd a fenébe, velem is volt már hasonló, sokáig csak néztem, mondta is hogy "nem gond ha nem ismersz meg", aztán persze idővel leesett hogy ki ő
2022. okt. 29. 20:06
 2/7 A kérdező kommentje:

Pár éve végeztünk igen, az eset ma történt.

Hát eléggé bánt, mert mikor mondtam, hogy nem rémlik ki ő, akkor is próbálta eszembe juttatni, én meg kb. ignoráltam a jelenlétét, végül ridegen faképnél hagytam.

2022. okt. 29. 20:13
 3/7 anonim ***** válasza:
49%
szerintem mindenesetre hagyd, elkönyvelte hogy nem ismerted meg, vagy akár arra is gondolhatott (tévesen), hogy ő kevert össze valakivel, felesleges rágódni rajta
2022. okt. 29. 20:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg jogosan ébredt fel benned a lelkiismereted és sokkal jobban éreznéd magad, ha elnézést kérnél tőle, pláne, hogy megtaláltad FB-n. Tedd meg!!

Hidd el, nem nehéz, semmibe nem kerül ráírni és biztos, hogy neki is jól fog esni a bocsánat kérésed, az őszinteséged!

Ez nagy dolog manapság és sok ember elfelejti, hogy mennyire fontosak az érzések, a belső feszültségek megoldása...!

2022. okt. 29. 20:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem bántana téged a dolog ennyire, akkor nem írtál volna kérdést ki róla....

Azt tedd, amit a szíved-lelked mélyén helyesnek érzel és az írásodból kiderül, hogy belül pontosan tudod, hogy mit kell tenned. :)

2022. okt. 29. 20:27
 6/7 norbertusmagnus35 ***** válasza:
Rohanó világot élünk sajnos. Én velem is hasonló dolog fordult elő az egyik lakhelyemen lévő bevásárlóközpontban ahol egy lánnyal futottam össze de én először fel sem ismertem amikor rám köszönt csak akkor ugrott be kiről van szó amikor a párja aki szintén osztálytársam volt megjelent. Akkor esett le kiről is van szó. Mind a hárman ugyanabba az osztályba jártunk ( általános iskola) Én nekem is nehéz volt a szívem. azt sem tudtam hogy kérjek bocsánatot. De egy jót kacagtunk a facen az eset után. Szerintem ha visszaírsz neki és beszélgettek is esetleg egy kicsit megkönnyebbül a szíved.
nov. 17. 16:01
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek! :)

Végül még másnap ráírtam és elnézést kértem. Abszolút nem haragudott, sőt azóta összefutottunk véletlenül szinte ugyanott és jót mosolyogtunk a történteken.

nov. 18. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!