Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek érdemes lenne...

Szerintetek érdemes lenne ráírni újra, bocsánatkérés céljából?

Figyelt kérdés

Összehaverkodtam egy taggal egy multiplayer játékban, majd kiderült, hogy egy helyen is dolgozunk. Tartott is ez a haverság kb. 1 hónapig, aztán összezörrentünk, azóta nem is beszélünk, se neten, se a melóhelyen (mondjuk ott alapból nem is beszéltünk sokat, mert máshogy vagyunk beosztva kb. mindig). Aztán nem beszéltünk pár napig, mert volt valami gond a párkapcsolatában, bár nem mondta el, hogy mi (de mondjuk ez még érthető is lehet, sőt). De később csak láttam félszemmel, hogy másokkal milyen jól elvan, ekkor rákérdeztem, hogy akkor most mégis mivan? 😅 Bár azt mondta először, hogy nem haragszik rám, meg semmi, de később egy olyan is szóbajött, hogy annyi gondja mégis van velem, hogy én ilyen rövid idő alatt már nagy barátomnak tartom, pedig 100%-osan még nem ismerjük egymást. Ezt tényleg be kell látnom, hogy egy "hiba" részemről, de eddig senki sem esett nekem emiatt, sokan még örültek is, hisz én mindig mindenkinek igyekszem igaz barátja lenni, maradni. Aztán ezen így összekaptunk, azóta tart a mosolyszünet.

De én nagyon bírtam a fejét, mert alapvetően nem rossz ember, el lehetett vele hülyülni. Ezért gondoltam rá, hogy megpróbálok tőle bocsánatot kérni, mivel jelenleg máshogy nem tudok, mert máshol tartózkodom még sokáig, így facebookon keresztül. Úgy érzem, hogy nagyja részt az én hibám az egész, ezért is gondoltam erre.

Szerintetek érdemes lenne megpróbálni? Vagy csak megint lejáratom magam még jobban, aztán még rosszabb lesz összefutni vele a melóhelyen, ha épp úgy van a beosztás?

2022. okt. 29. 19:40
 1/9 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem csináljatok együtt valami közös programot, hívd el, aztán majd alakul! :)
2022. okt. 29. 19:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát egyelőre szerintem hallani sem akar rólam, azért gondoltam, hogy először bocsánatkéréssel kéne kezdeni. De nem tudom, hogy jó ötlet-e, egyáltalán visszaír-e...😅
2022. okt. 29. 19:55
 3/9 anonim ***** válasza:
53%
Hát nincs mit vesztened, írj rá!
2022. okt. 29. 20:06
 4/9 A kérdező kommentje:
A legnagyobb visszatartó erő bennem az, hogy bármikor összetalálkozhatok vele a melóhelyen, és ha esetleg balul sül el, mindig szégyelném magam. 😅
2022. okt. 29. 20:11
 5/9 anonim ***** válasza:
77%

De mit szégyellenél rajta?!

Ha nemet ír és taliztok a melóhelyen, akkor rámosolyogsz, köszönsz neki és kész!

Te megpróbáltad helyrehozni és ha ő nem élt a lehetőséggel, akkor az már az ő sara, tehát szégyellje magát ő!

2022. okt. 29. 20:13
 6/9 anonim ***** válasza:
74%
Mellesleg: Hány éves vagy, 10 ?? :)
2022. okt. 29. 20:14
 7/9 anonim ***** válasza:

Most csak én nem értem?

Miért is akarsz bocsánatot kérni?

2022. okt. 31. 08:12
 8/9 anonim ***** válasza:
73%

Miért akarsz nyomulni, de komolyan?

Engem pl kikészítenek a hozzád hasonló, full haverkodós emberek. Értsd meg, hogy túl sok vagy neki.

Nem mindenki ennyire nyílt, nekem pl idő kell ahhoz, hogy bárkit a bizalmamba fogadjak.

Az, hogy hülyülök valakivel, messze nem jelenti azt, hogy "barátom". Egy fenéket, csak ismerős.

Ahhoz, hogy a barátomnak tartsam, messze nem elég egy hónap.

2022. okt. 31. 13:13
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ő a tudtodra adta, hogy egy időre elég belőled, te mégis írogatnál neki - hagyd békén, mert lehet, hogy legközelebb már nem ilyen kedvesen és tapintatosan mondja, hanem a képedbe vágja.
2022. okt. 31. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!