Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nem akarja kifizetni a koncert...

Nem akarja kifizetni a koncert jegyet ? Szerintetek jogos ?

Figyelt kérdés

Két hete megbeszéltük pár barátnőmmel , hogy elmegyünk bulizni . Végre újra találkoztunk és együtt tudtunk lenni mint régen , hisz már mindenki dolgozik, vagy gyereke van.

A helyzet az , hogy nem volt olyan olcsó a jegy, megvettem online mindenkinek .....9000ft és az egyik csajszi előző este vissza mondta az egészet a párja miatt, aki nem engedte el .Aztán a jegyet a helyszínen sem tudtuk eladni és mást sem tudtunk a helyére szerezni.

Na szóval, szerintem az lenne a normális, ha rendezné az összeget , ha már utolsó pillanatban lemondta de neki esze ágában sincs , mert hogy ott se volt , minek fizesse ki....így buktam soksok ember egy napi bérét...tudom nem a világvége, de akkor is zavar és igazságtalannak érzem .

Szerintetek jogos? Vagy mit tudnék tenni?

2022. okt. 25. 14:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
96%

Jogos, és felesleges a duma, hogy miért. Ha neki jó egy ilyen elnyomó kapcsolat, ok, de vállalja a következményeit.

Persze behajtani nem fogod tudni rajta, de a kapcsolatot sem kell vele tartani.

2022. okt. 25. 15:21
 12/20 anonim ***** válasza:
88%

10

Vagy a pali csak egy a sok-sok kisebbségi komplexusos mikropénisz közül...

2022. okt. 25. 15:22
 13/20 anonim ***** válasza:
95%

"Nyilván nem engedi el a pasija, ha már máskor is félrelépett az első szemben jövővel."

. Ha ezen nem tudok túllépni, akkor véget vetek a kapcsolatnak. Ennyi.

Több értelme van ennek, mint egy életre szóló toxikus kapcsolatnak, leosztott úr-szolga szerepekkel.

2022. okt. 25. 15:22
 14/20 anonim ***** válasza:

16

Nekem olyanom nem lehet. :)

2022. okt. 25. 16:04
 15/20 anonim ***** válasza:

Nyilván nem engedi el a pasija, ha már máskor is félrelépett az első szemben jövővel.

Ezt mégis miből szedted?

2022. okt. 25. 17:24
 16/20 anonim ***** válasza:
75%
Egyszerűen mondd meg neki, hogy "mivel az utolsó pillanatban mondtad le a programot, amit előre lefixáltunk, légy szíves fizesd ki". Ennyi. Ha nem hajlandóm erre, akkor többet nem a barátom és dugja fel magának a 9 ezer forintját.
2022. okt. 25. 17:44
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

#15:

Hagyd a fenébe, tipikus hímsovidisznó marhabarom.

2022. okt. 25. 20:03
 18/20 anonim ***** válasza:
89%
Nyilván az ő beleegyezésével vetted meg neki, tudta, mekkora összeg stb. Akkor mégis mit gondol, nem baj, hogy te 18 ezerért bulikáztál, nem fogja fel, hogy így te fizetsz helyette? A pofám leszakad…
2022. okt. 25. 20:07
 19/20 anonim ***** válasza:
51%

Egyrészről érthető a haragod, hisz ez neked pénz volt.

Másrészről pedig rengeteg olyat olvasok a fészen, hogy "a holnapi kismackó koncertre első sorban lévő 3 db jegy eladó", mert a gyerekek az utolsó pillanatban is lebetegedhetnek. Tudom, hogy ez nem olyan mint a te történeted, csak arra akarok rávilágítani, hogy nem egyedi az eseted. Te tanulhatsz belőle és többet nem hívjátok őt bulikázni. De mások is buknak nagyon sokat egy betegség vagy bármi utolsó pillanatban közbe jött dolog miatt.

Engedd el.

2022. okt. 25. 22:05
 20/20 anonim ***** válasza:
19-es: Persze, de a gyerekednek amúgy is te állod a jegyét, ill. a sajátodat. Ha lebetegszem, és nem sikerül eladni a jegyet, nem írhatok a jegyértékesítőnek, szórakozóhelynek, hogy adják már vissza a pénzem, mert nem tudok ott lenni:-) Abban az esetben árnyaltabb a kép, ha mondjuk a barátnő nem lett megkérdezve az elővételről, és a kérdező önhatalmúlag döntött úgy, hogy akkor neki is vesz jegyet, amit majd később kifizet.
2022. okt. 26. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!