Nem akarja kifizetni a koncert jegyet ? Szerintetek jogos ?
Két hete megbeszéltük pár barátnőmmel , hogy elmegyünk bulizni . Végre újra találkoztunk és együtt tudtunk lenni mint régen , hisz már mindenki dolgozik, vagy gyereke van.
A helyzet az , hogy nem volt olyan olcsó a jegy, megvettem online mindenkinek .....9000ft és az egyik csajszi előző este vissza mondta az egészet a párja miatt, aki nem engedte el .Aztán a jegyet a helyszínen sem tudtuk eladni és mást sem tudtunk a helyére szerezni.
Na szóval, szerintem az lenne a normális, ha rendezné az összeget , ha már utolsó pillanatban lemondta de neki esze ágában sincs , mert hogy ott se volt , minek fizesse ki....így buktam soksok ember egy napi bérét...tudom nem a világvége, de akkor is zavar és igazságtalannak érzem .
Szerintetek jogos? Vagy mit tudnék tenni?
De előbb mindenkinek mondd el, hogy izékével vigyázzon, mert megvetet drága dolgot, utána nem megy el, és ki sem fizeti, szóval pénzben tisztességtelen.
Te meg többé ne vásárolj szívességből másoknak. Jönni akar? Megveszi magának a jegyet. Ha nem veszi meg = nem akar jönni.
Én megmondanám neki hogy ez volt az utolsó alkalom, hogy elhívtuk bárhova is. Többet ne keressen. Költse a többszörösét gyógyszerre.
Neked pedig tanulópénz. Máskor ne fizess előre mások helyett. Ő is letudta volna foglalni a jegyet magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!