Azt vettem észre, hogy a barátaim nagy része lemorzsolódott 1-2 év alatt, más is tapasztalt ilyet?
Figyelt kérdés
2022. okt. 23. 22:02
1/8 anonim válasza:
Nincsenek barátam, így nem tapasztaltam még csak hasonlót sem.
3/8 anonim válasza:
nem tapasztaltam ilyet.
voltak emberek, akiket egy időben barátaimnak tekintettem és 1-2 év alatt teljesen eltűntek az életemből, de velük vagy nagyon rövid idő alatt eltávolodott az élethelyzetünk- és szemléletünk (ebből van kevesebb), vagy nem voltak igazán a barátaim (belőlük van több)
4/8 anonim válasza:
Szerintem az ember életében ez természetes és többször is előfordul. Vagy legalábbis ne mondja nekem senki, hogy soha nem morzsolódott le ovis barátja. Vagy általános iskolás, középiskolás, egyetemi, sorkatona, munkahelyi, stb. barátja.
5/8 anonim válasza:
Ha új közösségbe kerül az ember, gyakran történik ilyen.
6/8 anonim válasza:
Változunk, változik az érdeklődésünk, az értékrendünk, régi barátokkal eltávolodtunk, újakkal egymásra találtunk... 49f
7/8 anonim válasza:
Én nem vettem észre ilyet, de nem is nagyon lehetne, anno matekórán megtanultuk hogy fizikai dolgok nem mehetnek át negatívba, így a 0-ról már nincs hová csökkenni.
8/8 anonim válasza:
Fél év alatt 25 barátom lemorzsolódott, elhiheted milyen antiszoc lettem :)
Írjatok ha van kedvetek szívesen barátkozom.
18/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!