Miért szarik rám a legjobb barátom?
Figyelt kérdés
Már 4 éve a legjobb barátok vagyunk. Egy hete hiányzok a suliból, mert tüdőgyulladásom van, emiatt kórházban voltam 2napig, mostmár szerencsére otthon vagyok. Viszont egyáltalán nem érdeklődik, nem nagyon ír, meg se kérdezi mikor fogok végre jönni. Régebben 2 nap után írt volna hogy nagyon aggódik, minden 10 percben megkérdezte hogy vagy, sajnálkozott, jobbulást kívánt egy náthánál is. Mostmár nem érdeklem? Vagy mi történt szerintetek? Amikor rákérdeztem, azt mondta hogy de hát ő most írt. Pedig csak az első nap kérdezte meg hogy hol vagyok, miért nem jöttem. Írtam neki hogy mi a helyzet, de csak annyit írt hogy ok, jobbulast!2022. okt. 22. 19:17
11/12 A kérdező kommentje:
#10 igen, erre magamtól is rájöttem!
2022. dec. 26. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!