Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Bunkóság(beképzeltség) ,ha...

Bunkóság(beképzeltség) ,ha egy fiatal pár közös gyerekkel elmegy rokon lagzijára és csak magukról tesznek fel képeket a lagziról képeket?

Figyelt kérdés
Egy képet se tesznek fel azokról akiknek az esküvőjük volt, még közöset se. Magukról és a kisfiúkról vagy 12 db képet és 3 videót tesznek fel a Facebookra. Amúgy 25 évesek.

2022. okt. 16. 09:35
 1/4 anonim ***** válasza:
95%
Nem kaptak engedélyt a többi szereplőtől, hogy feltegyék őket. Nem bunkóság, hanem figyelmesség, kulturáltság.
2022. okt. 16. 09:36
 2/4 anonim ***** válasza:
89%
Nem. Rendesek.
2022. okt. 16. 10:04
 3/4 anonim ***** válasza:
91%

Én se szeretem ha a megkedezesem nélkül tesznek fel rólam képeket.

Mellesleg az ujdonsűlt házaspárnak van elsőbbsége, szerintem az a bunkóság ha valaki más teszi fel a lagzis képeket róluk mielőtt ők tennék ezt. De az is lehet hogy egyáltalán nem akarják hogy legyen róluk fennt kép.

2022. okt. 16. 13:08
 4/4 anonim ***** válasza:
90%
Miért lenne bunkóság? Majd a pár rak ki magukról sajátot. Az a bunkó, aki másokról pakol fel úgy képet, hogy nem egyeztet előtte minden a képen szereplővel.
2022. okt. 16. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!