Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátkoznál olyannal, aki...

Barátkoznál olyannal, aki ellenzi, hogy PC gamer vagy?

Figyelt kérdés

Kedvenc játékaidra pedig azt mondja, mind egy sz...r grafikás ratyiság. Tartanád a kapcsolatot ilyen ismerőssel?

Na meg mindenképp arra akar rávezetni, rossz amit teszek adjam el a gépet és foglalkozzak mással.

2022. okt. 14. 22:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
80%

Ha túlzásba viszed s nincs balansz akkor érthető.

Ha azzal keresel, akkor nincs min vitatkozni, ám munka és magánélet is balanszban legyen.

Ha meló és game time alkotja napjaid az necc.

Jó lenne tudni a körülményeket rólad, mielőtt az illetőt/illetőket elítélnénk vakon, kevés infó alapján.

Az olyan esetben, ahol balanszban vannak a dolgok és szeretted, barátod is helyet kap, ám úgy kaffog akkor off.

Ha párkapcsolat, nos ha komolyan gondolja az ember a párját, akkor időt és energiát kell befektetni és a kapcsolatot fejleszteni épp úgy, mint a karriert vagy a játékban a dolgokat.

Üdv! Egy volt gammer.

30N

Ui.: idővel nem okoztak már akkora örömöt a játékok, mint amikor napi szinten mindennap nyomtam éveken át.

Túlbuzgó kreativitásom szomjas volt és a többi hobbim bővült s mára az a munkám, amiket szeretek.

Játékokból is adott karaktereim hiányoznak olykor, felnézegetek mi van velük. Öltözetetem őket, mint valami babát és fotózom xD

Elkezdtem kilopkodni a karakterek modelljeit, van még velük munka, aztán kinyomtattatom egyik haverral.

Sokszor a játékot is alkotói szemmel néztem, nézem.

2022. okt. 20. 21:15
 12/14 anonim ***** válasza:
76%
Lehet egy jel, hogy túlzásba viszed s nem feltétlenül akar neked rosszat, csak te veszed zokon. Nem?
2022. okt. 20. 21:17
 13/14 anonim válasza:

Figyelj ezt neked kell tudni ha szereted csinálni akkor ne hagyd abba de ha fontos az az illető sok választásod nincs .

De szerintem inkább a gép az mindig veled lesz ha atom erőmű télen még melegít is 😅😂

2022. nov. 1. 07:27
 14/14 anonim ***** válasza:
En orulok h eladtam 😳 nagyon sok szabadidot arra bsztam el.. Inkabb csak ps nehanapjan kenyelmesen fetrengve
2022. nov. 1. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!