Barátkoznál olyannal, aki ellenzi, hogy PC gamer vagy?
Kedvenc játékaidra pedig azt mondja, mind egy sz...r grafikás ratyiság. Tartanád a kapcsolatot ilyen ismerőssel?
Na meg mindenképp arra akar rávezetni, rossz amit teszek adjam el a gépet és foglalkozzak mással.
Ha túlzásba viszed s nincs balansz akkor érthető.
Ha azzal keresel, akkor nincs min vitatkozni, ám munka és magánélet is balanszban legyen.
Ha meló és game time alkotja napjaid az necc.
Jó lenne tudni a körülményeket rólad, mielőtt az illetőt/illetőket elítélnénk vakon, kevés infó alapján.
Az olyan esetben, ahol balanszban vannak a dolgok és szeretted, barátod is helyet kap, ám úgy kaffog akkor off.
Ha párkapcsolat, nos ha komolyan gondolja az ember a párját, akkor időt és energiát kell befektetni és a kapcsolatot fejleszteni épp úgy, mint a karriert vagy a játékban a dolgokat.
Üdv! Egy volt gammer.
30N
Ui.: idővel nem okoztak már akkora örömöt a játékok, mint amikor napi szinten mindennap nyomtam éveken át.
Túlbuzgó kreativitásom szomjas volt és a többi hobbim bővült s mára az a munkám, amiket szeretek.
Játékokból is adott karaktereim hiányoznak olykor, felnézegetek mi van velük. Öltözetetem őket, mint valami babát és fotózom xD
Elkezdtem kilopkodni a karakterek modelljeit, van még velük munka, aztán kinyomtattatom egyik haverral.
Sokszor a játékot is alkotói szemmel néztem, nézem.
Figyelj ezt neked kell tudni ha szereted csinálni akkor ne hagyd abba de ha fontos az az illető sok választásod nincs .
De szerintem inkább a gép az mindig veled lesz ha atom erőmű télen még melegít is 😅😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!