Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátkoznál olyannal, aki...

Barátkoznál olyannal, aki ellenzi, hogy PC gamer vagy?

Figyelt kérdés

Kedvenc játékaidra pedig azt mondja, mind egy sz...r grafikás ratyiság. Tartanád a kapcsolatot ilyen ismerőssel?

Na meg mindenképp arra akar rávezetni, rossz amit teszek adjam el a gépet és foglalkozzak mással.

2022. okt. 14. 22:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert mindenki azt csinál a szabad idejében, amit akar. Ha ez neki nem jön be, akkor így járt.
2022. okt. 14. 22:52
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert ha nem fogadja el azt a dolgokat amiben én örömet találok akkor az nem barátság. Különben is egy olyan dolog ez amivel senkinek sem ártasz. Én hanyagolnám az ilyet.
2022. okt. 14. 23:08
 3/14 anonim ***** válasza:
79%
biztos hogy ez "felnőtt párkapcsolatok" kategória?
2022. okt. 15. 00:08
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Volt exem aki nem szerette, felesegemmel meg tok sokat, jokat jatszunk. Halászni kell addig amig a retkeket mar kifogtad, utana valszeg ot lesz a nagy o
2022. okt. 15. 05:11
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Az ember nem degradálja le a barátai dolgait. Aki így tesz, az nem barát.
2022. okt. 15. 11:04
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy.. nem alkalmazkodok. Azt csinalok amit akarok.. aki partner partner aki nem annak viszlat
2022. okt. 15. 11:06
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Mert akkor sosem fogja megérteni, miért játszom. 🤔

Folyamatosan engem vegzálna, hogy miért nyomom a gépet. Felnőtt ember vagyok, had kapcsolódjak ki egy kicsit. 🥲🤟🏻

2022. okt. 15. 12:19
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha ellenzi, akkor egyértelműen beleszól. Emiatt közelembe se engedném annyira. Egy dolog, hogy kifejezi a véleményét meg egy másik, hogy azt rám akarja erőltetni.

De ha csak van egy véleménye, hogy szerinte ezek szharok, és nem döngöli mindig az orrom alá az nem zavar. Gamer ugyan nem vagyok, de játszok rendszeresen, viszont tudok játék nélkül is élni hálisten, én is látom hogy van ennél jobb időtöltés. Eddig senki nem szólt be erre.

De azt is figyelembe kell venni, hogy itt egy egészséges emberről beszélünk, aki határokat tud szabni vagy egy játékfüggőről..utóbbi nem okés.

2022. okt. 15. 12:20
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem!
2022. okt. 20. 09:34
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem barátkoznék olyan személlyel, aki nem fogadja el azokat a dolgokat, amik fontosak nekem.
2022. okt. 20. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!