Miért nembirom elfeledni?
Figyelt kérdés
22 Éves Vagyok fiatal Ferfi vagyok, középiskolában 2016-ban megismerkedtem egy velem egyidős fiúval. Legjobb barátok lettünk. Általánosban is voltak haverjaim de azokat eltudtam engedni. Ezzel a középiskolás haverommal, mindig együtt nevettünk, csajokról beszélgettünk stb. 2019.ig tartott 3 éves volt a szakmunkásképző. Ő kilépett 2018-ban azaz második évfolyamban. Aztán találkozgattunk ugyan úgy tartottuk a kapcsolatot. Utánna hirtelen ellenségessé vált, oknélkül kötekedett. Romba dőlt baratsagunk... ennek már 4 éve. Lassan 5 éve lesz jövő Áprilisban. Miért nem tudom elengedni mint más haverjaimat? Miért van még mindig előttem mintha még iskolásak lennénk együtt nevetnénk? Miért csendül meg a gondolataimba a hangja a képe? Néha még azt a helyet is meglátogatom.ahol buliztunk, elábrándozok mintha twgnap tortént volna.... 22F2022. okt. 14. 19:12
2/5 anonim válasza:
De miért Családfa kategória?
...inkább Felnőtt párkapcsolatok...
3/5 A kérdező kommentje:
De ez nem párkapcsolat gyerekek. Fiúk vagyunk. És heterok. Nem melegek.. fhuu
2022. okt. 14. 19:36
4/5 anonim válasza:
Ja, hogyne 1-es! Hagyjuk már ezt! Azért, mert valakinek hiányzik egy régi vele azonos nemű haverja, barátja, még attól nem meleg. Nekem is hiányzik az egyik barátnőm és biztosíthatlak róla, hogy full hetero vagyok. Egyszerűen az életem része volt, mindent megbeszéltünk, együtt buliztunk, szórakoztunk, pasiztunk, az ifjú boldog életem emléke, ami így 30 évesen hiányzik. Mert amióta nem élünk egy városba, azóta kb. nincs kivel eljárkálnom egy jót beszélgetni rendesen(a net nem helyettesíti a beülünk a kedvenc helyünkre dolgot), pasizni sem tudok ezért (netes társkeresők meg munkahelyről való választás nem opció) stb. Szóval nem egyből "szerelmes" az ember. Akkor akinek pl. az anyja hiányzik az az anyjába szerelmes? Gondolkodj már!
5/5 anonim válasza:
Szerintem csak nagyon vagysz egy baratsagra. Hianyzik egy barat.
Ez velem is volt mar igy. Probald elfelejteni, ahogyan o bant veled utana azt nem erdemelted. Probald ezt tudatositani magadban. Ha kibekultok es megint lenne valami ujra csesztetne? Ez nem normalis baratsag..
De van az a lehetoseg hogy esetleg picit felnott mar es beerett az agya akkor lehet megbanta..
Ha nagyon nem tudod esetleg elengedni probalj vele elkezdeni egy beszelgetest de ha semmit nem valtozott vagy nem komolyodott en hagynam a franca.
Hidd el tudom milyen en durvabbakat csalodtam baratnoimbe es volt hogy egyszerre tobb hagyott cserben. Nagyon rossz volt ennek mar 7 eve.
Rajottem hogy az ilyenekert nem kar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!