Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Most mi tévő legyek a barátnőm...

Most mi tévő legyek a barátnőmmel?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A legjobb barátnőmről van szó. 1 éve vagyunk barátnők és eddig nagyon jól megvoltunk, csak ő mostanában egy kicsit fura lett. Eddig is befelé forduló volt, de most méginkább.

(A szülei mostanában váltak el szóval lehet ezért lett ilyen, de én mindig ott voltam mellette meg rám mindig számíthatott és bármi volt én azonnal segítettem (de amúgy a külvilágnak, így nekem sem mutatta ki, hogy ez annyira megterhelné). Az én szüleim is elváltak úgyhogy tudom milyen ez.)

Kb kindig csak én hívom mindenhova ami már kezd egy kicsit kikészíteni. Olyan mintha egyoldalú lenne a barátságunk így, hogy ő nem tesz érte semmit.

Az iskolában is nagyon érdekesen szokott viselkezdni. Pl ha valaki mással beszelgetek rajta kivül akkor egy kis ideig teljesen figyelmen kívűl hagy utanna;óra után egyszer mással mentem ki a teremből és ezen úgy megsértődött, hogy amikor következö óra utan kint vártam a folyoson egyszerűen csak elsétált mellettem. De az ilyesmi eseteket még órákon át lehetne sorolni.

És most szerintetek mit kéne csinálnom? Ha már ennyire egyoldalú a barátság inkább hagyjam vagy ne? (Szerintem amúgy egy pszichológusra lenne szüksége mert szerintem nem normális, hogy rajtam kívül ennyire nem kommunikál más emberekkel, és ha én beszélek másokkal így engem is mellőz)

Bocsánat a rossz fogalmazásért de remélem a lényeget letudjátok belőle szűrni.

2022. okt. 11. 21:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem kéne csinálnod. Egy kísérletet tehetsz arra, hogy ezt elmondod neki és javaslod a pszichológust, de ha nem gondolkodik el rajta, akkor ez ennyi volt.
2022. okt. 11. 21:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Próbálj meg beszélni vele, légy megerto, segítőkész, próbáld meg kiszedni belőle miért viselkedik így hiszen ezelőtt olyan jól megvoltatok. Jogod van tudni az igazat, mert te semmi rosszat nem tettél. Ha tényleg az a helyzet, amit sejtesz, mindenképp legyél vele türelmes, valamint próbáld meg újra megnyitni, semmiképp se hagyd magára, mert akkor nagyon nagy szüksége van a tamogatasodra. Ha beszéltetek és kiontotte neked a lelkét egy ideig várj, kezdetben kezdemenyezz még te, biztasd stb

Aztán ha egy bizonyos időn túl se látsz változást az irányába akkor ne fuss utána, nem veled volt a baj, egyszerűen csak rádunt. Ebben az esetben nem éri meg tovább törni magad. Tudom milyen mikor érzelmileg kotodsz valakihez, és te kiteszed szíved lelked de ő minden probalkozasod ellenére is semmibe vesz.

2022. okt. 11. 21:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy körülbelül egy éve lettünk jóban, de ezt hogy alig (leginrsosákább semennyire nem keresi a társoságomat). Sokszor volt hogy hívtam valahová amire csak annyit válaszolt hogy megkérdezi a szüleit közben meg az anyukája nekem is meg az anyukámnak is mondta hogy hívjam mindenhova, szóval csak neki nem volt kedve velem találkozni.
2022. okt. 11. 21:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez egy egyoldalú barátság volt eddig is.
2022. okt. 11. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!