Hovategyem ezt a viselkedést, ha én nem rontottam el semmit?
Van egy lány barátom,akinél úgy majdnem egy éve bepróbálkoztam. Nem ragozom ezt, kikosaraztak. Ezután barátságban maradtunk, nehezen de túltettem magam rajta. Ezután ugyanúgy gyakran beszéltünk, egy baráti társaság, meg suli...
Az elmúlt időszakban viszont nem csináltam semmit, mégis a lány kevesebbet beszél velem, már nincsenek meg azok a közös programok, amiket mindig összeszerveztünk, kicsit mintha távolságtartó lenne velem. De nem értem, h most miért kell ezt tenni? Már kedvesnek se olyan kedves velem...igaz mostanában vannak problémái, de akkor is miért kell a másikkal leállni veszekedni, meg érzékenyen reagálni, ha mondok valamit.
Tudhatná, hogy mivel kedvelem őt, ezért sose akarnék neki ártani. Ennek ellenére nem keresi annyira a társaságomat, már nem nevet a vicceimen úgy, mint azelőtt, másokkal mintha jobban kijönne. De a legrosszabb, hogy sokszor magára veszi, amiket mondok.Legutóbb azon szólalkoztunk össze, hogy nem voltam képes megérteni, azt hogy változást akar az életében, amivel amúgy nincs semmi gond, csak ő az aki most nehezebb időszakban van és nem látja még, hogy nem kell változtatni. Adtam neki tanácsokat mit tegyen, stb. De váltig állítja, hogy nem értem őt.
Miért kell ezt tenni?
Létezik hogy egy barátság megromlik csak úgy? vagy ez most csak annyi miatt lenne, mert többet akartam?
24/F
Oké, el van tévedve. Ő dolga. Nem százas a csaj sem, inkább hagyd a csudába.
A barátságok az életben jönnek-mennek, ez van. 10-20 éves barátságok is szétszakadnak, változnak az emberek.
Ne teperj utána, úgyis felesleges. Ha depressziós, úgysem fogja megérteni. Neked pedig jobb lesz, legalább nem mész tönkre lelkileg, mert az ilyen emberek csak lehúznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!