Hogyan reagálnátok erre a viselkedésre?
hát?
igazából nem értelek.
a barátsághoz szerintem kevés egy közös munkahely, vagy közös suli.
a barátsághoz kell egy nagyon erős érdek közösség is, ahol mindkét fél érdeke nagyon erősen motivált a másikkal való együttműködésre.
szóval el vagy te tévedve de nagyon.
ettől függetlenül jelen szituban nem törlésen kell gondolkodnod, hanem csak annyiban hagynod azt a döntést, hogy az a csaj jelenleg egy jelentősen másmilyen élethelyzetben van, mint te vagy.
és ennyi.
Ha előtte is ilyen volt, akkor szerintem ez nem barátság a részéről.
De amugy amit mondott most az is jogos a covid miatt.
Én nem adok tanácsot, de ha úgy érzed, ez nem barátság, akkor lépj, és mond meg neki, hogy te szeretnél menni.
1-es a barátság nem érdekszövetség de mindegy is.
Az egy dolog hogy más élethelyzetben van, ez akkor oké lenne, ha előtte nem csak munkahelyen találkoznak és nem csak messengeren hangoztatja a kismama barátnője, hogy milyen jó barátok. Egy frászt, a barátság nem csak munkahelyre korlátozódik. Valamiért csak érdek volt neki a kérdező ezek alapján.
Ez a legjobb barátnőd? Akkor milyen a legrosszabb?
Elmúlt. Vége. Semmit nem kell megírni neki, minek ez a színpadiasság, egyszerűen megszűnik a kapcsolat közöttetek. Meglehetősen gyakori jelenség.
ha eddig is ilyen volt, már akár jópár éve, covid előtt is, akkor nincs min csodálkozni. lehet, hogy ő neked sose volt igazi barátod.
a barátság amúgy az olyan, hogy egy pozitív, aranyos, kedvelt személy a számodra, akihez érzelmileg kötődsz.
*javítás:
ő ahogy viszonyul hozzád; azt érzed magadtól egyből, és tehát neki nem kell ezen erőlködnie, hogy te érezzed; hanem érződik benned magától ez a dolog anélkül is, hogy ő ebbe belefeszülne, hogy mutassa feléd, hogy ő szeret. tehát, csak érződik a dolog, és nem kell, hgoy tegyen érte valamit, hanem csak ő úgy viszonyul hozzád, hogy neked a számodra az nyilvánvaló és tudott és egyértelmű dolog, hgoy ő kötődik hozzád, hogy fontos vagy neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!