Meddig fog ez tartani velem ?
Google olyanijat ir magány depi ellen hogy pl
Állj mindenkivel szóba mégha csak a postás vqgy szomszéd is, probáld novelni emberekkek az interakcioidat es ne csökkenteni
Tarts házi állatot szocializálodj kztyával pl járj kutyafuttatásra meg ilyenek emberek kozé
Legyen okyan erdeklodesi köröd hobbyd, amihez tarsaságot vagy neten csoportokat találsz
Csinalj olyan dokgokat amik örömmel töltenek el
Tanulj vagy próbálj vmi újat hogy mozgasd az agyad kifelé azaz ne magadba fordulj. Adj vmi értelmet célokkal annak hogy egyáltalán felkelj
Légy segítő vagy önkéntes, más emberek gondját baját is vedd nyakadba
Meg ilyenek.
Én kb munden pontba bele tudnék kötni mondjuk.
Hogy po depeessziosan engem nem érdekel a postás meg a szonszéd, nen akarok magányos hobbykat, sz.rt se ért a netes csoportokhoz valo csatlakozásom csak netfuggővé tett hogy ne legyek a valoságban, nincs pénzem tanfolyamijra hobbykra a végzettségem amugyis nagyon piacképes es sokat tanultam, nem kell kztya macska nekem panelba és nyaralni se tudnék tőlük elmenni.
Nem tölt el örömmek egyedul semmi nem fogok egyedul fagyizni meg ilyenek. Teljesen más vkivel kirándulni is mint egyedul.
Marhára nem old meg társhianyt egy hobby vagy egy kutya vagy egy tanfolyam. Tarshiányt társ tud megoldani szerintem. DE mivel mindenhol ilyeneket írnak tanácsként lehet rajtad segítenu tud.
Ha nagyon súlyosnak érzed a helyzetet, menj el pszichiáterhez és/vagy pszichológushoz, mert a depresszió egy betegség, amire kezelés szükséges. Amit az első válaszoló írt, azzal egyet értek; ilyenkor hiába írják az embernek, hogy találjon célokat és keresse az örömöt az életben (hobbikkal, háziállattal stb.), mert ezek pont olyan dolgok, amikre a depressziós ember nem képes, ez a lényege a betegségnek.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!