Létezik szerintetek fiú és lányközt barátság?
Tényleg nem tudom, miért kell ezt állandóan megkérdezni.
De jó, röviden: létezik - VISZONT nálad most NEM ez lesz!
Nem, soha nem is létezett, mert a nők már egy köszönésre is azt hiszik hogy dugni akarnak velük. Lehetetlen velük barátkozni ha nem vagy szimpatikus külsőre.
Esetleg az 5-ös által említett meleg-leszbi felállásban, ott is csak ha mindkét fél homokos, ellenben a csaj pasija vagy a pasi csaja úgyis jönni fog a képbe hogy "Biztos kamuzza hogy meleg és amúgy dugni jártok össze".
"Nem, soha nem is létezett, mert a nők már egy köszönésre is azt hiszik hogy dugni akarnak velük."
Pont a pasik mondják, hogy hülye az a nő, aki elhiszi, hogy nem akarja minden pasi megdugni.
Létezik.
De szerintem ez nem zárja ki azt, hogy a fiú nem ellenkezne, ha meg kéne dugnia a lányt:D
De ha ezzel tisztában van és nem nyomatja, a csaj sem firtatja ezt, akkor simán leélhetnek egy életet barátként anélkül, hogy bármelyik is többet akarna.
Egyszerűen van olyan, hogy tetszik a másik, de nem akarok tőle semmit. Mármint nem teszek semmilyen lépést afelé, hogy kapcsolatot vagy szexualitást hozzak ki a dologból.
Nekem van pár női barátom akikért tűzbe tenném a kezem barátként, támogatom ahogy tudom, minden viszonylatban barátként viseltetünk egymás felé, de amúgy ha máshogy alakult volna az élet, simán összejöhettünk volna. De nem úgy alakult, nem is volt rá szándék igazán, úgyhogy ennyi.
"De szerintem ez nem zárja ki azt, hogy a fiú nem ellenkezne, ha meg kéne dugnia a lányt:D"
Nekem ez nőként nem vigyorognivaló, inkább ellenkezőleg. Potenciális nemi erőszakoló minden fiúbarát, de menő.
A #14 nagyjából jól írta le a dolgot, de van itt még egy szempont:
nem minden típusú nő vonz szexuálisan minden férfit.
Ez nem jelenti azt, hogy semmiképpen se feküdne le vele - csak azt, hogy egyszerűen nem erre vágyik. Nem ezt képzeli el, nem ez van a fantáziájában.
Ha így van, akkor könnyebben lehetnek barátok.
Létezik, de az esetek 99%-ában az egyik mindig többet fog akarni. El tudom hinni, hogy van olyan fiú-lány barátság, ahol mindketten kizárólag barátként tekintenek egymásra, de ez ritka, mint a fehér holló. Nekem most lett vége egy többéves barátságomnak, mert titokban mindig abban reménykedett, hogy majd egyszer összejövök vele. A részemről ez nem volt reális, mivel egyáltalán nem jön be, mint férfi.
Egy barátsághoz intimitás kell, és ha mellé az egyik fél még vonzó is, akkor a másikban biztosan felcsillan a remény.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!