Nekem sincsenek sajnos barátaim.
26/F
Mi számít neked barátnak? Én, ha bármilyen téren szarban vagyok, a családomon kívül 3 emberre számíthatok. Ők a barátaim.
Ha el kell menni bulizni vagy valahova szórakozni, akkor kapásból 10 embernek tudok szólni. Ők a haverjaim.
Barátból inkább legyen kevesebb, ott a minőség számít, nem a mennyiség.
Nekem sosem volz baratom.
Csak haver max kozepsuliban, egyetemen
Egyetlen barátom sincs.Volt három,de mind a három a párkapcsolata miatt letojt,fellengzős lett és beképzelt.
De már megszoktam,csak ebben az a szomorú,hogy néha azért beszélgetni,kirándulgatni jó lenne, mert ugyan egyedul is járok,de persze nem olyan jó.
Mielőtt megint a túratárs oldalt ajánlgatná valaki,ott eddig férfi létemre is csak szex ajánlatokat kaptam:(
De mikor sétálok,kirándulok, látom,hogy rengeteg magányos ember van,minden korosztályban - sajnos :(
Az a baj, hogy mostanában felfordultak az értékek, és a barátság, őszinteség , tisztelet, önmagam tisztelete, önzetlenség, hűség eléggé a mélybe került. Ezek nélkül nehéz olyan embert alálni, akivel őszinte, önzetlen, hű tudok lenni, aire folyamatosan időt tudok szakítani, nem megy.
Azt hiszem, ezt az állapotot a hölgyek nehezebben viselik. Talán nekik fontosabb egy lelki társ, akivel mindent meg tudnának beszélni úgy, hogy az tényleg csak kettőjük között marad. Ők minden rendes és rendkívüli helyzetet le szeretnének kummunikálni. A férjeknek más a funkciója. Velük nem lehet a női lélek kis rezzenéseiről hosszasan beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!