Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kevés barátom van, nem igazán...

Kevés barátom van, nem igazán tudok beilleszkedni társaságokba, hogyan kéne?

Figyelt kérdés
Mindig próbálkozom de amikor elengedem magam rendszerint rossz benyomást keltek másokban. Ezzel pedig ellököm magam hamar. Hogy lehetnék olyan ember akihez örömmel mennek oda? Irigykedve nézem azokat akik ez nem jelent kihívást, szeretnék fejlődni.. és nem szerencsétlen lenni

2019. szept. 16. 20:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Légy önmagad, ha nem értékelik, akkor nem érdemelnek meg téged. Színészkedni pedig felesleges. Ha kedves vagy, akkor nagy valószínűséggel bírni fognak, ha tudsz akkor mondj pár vicces dolgot, ha megnevettetsz másokat, akkor jobban fognak kedvelni akár tudat alatt is.
2019. szept. 16. 22:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Ó, én is így vagyok ezzel. Extrán vért izzadva illeszkedem be, sőt sosem tudtam igazán pl. munkahelyeken vagy gimnáziumban sem ment, de még 5 évesen sem (egyetemen is gondot okozott, de ott intelligensen viszonyoltunk egymáshoz, így nem származott ebből hátrány.)

Sosem fejtettem meg a miértjét.

2019. szept. 17. 03:38
 3/3 Marcipánszív válasza:
Én nehezen tudok fel zárkozodni és ezért ismerkedek nehezen. Hány éves vagy? Ha gondolod beszélgethetünk.
2019. szept. 17. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!