Más is van úgy, hogy soha nem tudott nőkkel baráti kapcsolatot kialakítani?
Figyelt kérdés
Van feleségem, sok barátnőm volt, de valahogy ez nekem totál kimaradt.
Gyerekkoromban valahogy úgy alakult, hogy nem voltak lányok a közelemben, utána meg valahogy megint nem úgy sikerült.
Ilyenkor nyár végén mindig látom, hogy Facebookon sokan töltenek fel képeket, hogy együtt voltak 10-15 fős vegyes baráti társaságok nyaralni, fiúk-lányok és látszik, hogy jól megvan mindenki mindenkivel.
Én meg igazából a barátaim feleségeit se ismerem, alig beszélek velük.
Emiatt szerintem bunkónak is tartanak.
2022. szept. 11. 07:19
1/8 anonim válasza:
Más is van úgy, nyilván nem te vagy az egyetlen ilyen ember.
2/8 anonim válasza:
Én nő vagyok és en sem tudok nokkel baratkozni. Álkanodan megy a rivalizálás irigység utánzás, a barátomra nyomulás, szemedbe kedvesek aztán a hátadba döfik a kést meg ilyenek.
4/8 anonim válasza:
Én sem tudtam soha.. mindíg rosszul érzem magam lányok társaságaban, kicsit félek is tőlük, pedig én is nő vagyok
5/8 anonim válasza:
Kb 9éves koromig volt egy lány barátom. Azóta vannak lány ismerőseim, de barátnak nem mondanám őket. Egyszer azt hittem van egy lány, aki igazi barátom, de megsértődött amikor megismerkedtem egy lánnyal, akivel párkapcsolat kezdett alakulni.
6/8 anonim válasza:
Én sem találtam velük a közös hangot. 34 éves férfi vagyok, jelenleg is van párom, de nehezen alakulnak ki kapcsolatok köztem és a nők között.
7/8 anonim válasza:
Nőként soha nem jöttem ki a többi nővel. Voltak néha barátnőim, de egyik barátság sem tartott sokáig.
8/8 anonim válasza:
Én pasasként mindig is jóban voltam a nőkkel, de ez a modern, progresszív liberalizmus jegyében kreált feminizmus fényében már igencsak vannak előítéleteim, kivel is beszélgetek épp......igen, idáig rohadt a világ is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!