Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan lehet tartós kapcsolato...

Hogyan lehet tartós kapcsolatokat kialakítani?

Figyelt kérdés

Nagyon azt érzem, hogy akapcsolataim felületesek, olyan magányos vagyok. Vannak haverjaim, eljárok velük szórakozni, ismerek is meg új embereket, azonban mindig elhal a beszélgetés egy idő után, egyszerűen nincs jó téma. A haverokkal is kb csak amiatt tartjuk a kapcsolatot, mert ugyan olyan szakra járunk, és együtt lakunk.

Más emberek hogy alakítanak ki barátságokat? Hogy néz ki egyáltalán egy barátság?

2022. ápr. 16. 21:31
 1/2 anonim ***** válasza:
37%

Igazi barátság, ritka.

Leginkább akivel felnőttél, később nem alakul ki.

2022. ápr. 16. 21:46
 2/2 anonim ***** válasza:
75%

Nem tudom nekem kevés közeli barátom van inkább...de velük nincs ilyen probléma. Leginkább nem kell egymás hátán lógni, van is az a mondás "ne legyél túl sokat a barátodnál-felebarátodnál nehogy megutáljon"

Inkább csak szórakozni járok velük össze...vagy játszok velük PC-n stb.

2022. ápr. 16. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!