Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan tudnék kapcsolatokat...

Hogyan tudnék kapcsolatokat kialakítani?

Figyelt kérdés

Igyekszek lényegre törő lenni! A helyzet az, hogy legtöbbször neten keresztül próbáltam embereket megismerni és lehet valahol nagy hiba volt, mert ennek következtében elég sokszor pórul jártam, viszont élőben meg nem igazán tudnám, hogy hogy kéne.

Biztos bennem is van hiba, sőt hogy a megismert emberekkel tartó kapcsolatok többsége 5 hónapnál tovább nem tartottak, a leghosszabb, több mint 1 év volt. Ezért ezen is változtatnék!

Ti mit csinálnátok másképp?

Meghallgatok mindenkit és előre is köszönöm, aki tud segíteni!

2019. szept. 17. 09:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne görcsölj rá, ennyi
2019. szept. 17. 09:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki ilyen. Nekem 10 éves barátságaim indultak neten, persze idővel találkoztunk és amennyire lehetett, átment személyesbe.
2019. szept. 17. 10:21
 3/3 hosszúhajú ***** válasza:
100%
talán nem azonos érdeklődési körbe mentél, olyan helyen szaglássz, ahol ugyanaz a hobbitok, életcélotok, lényeg hogy legyen kapocs, összetartó erő, mert ez ad témát, közös elfoglaltságot, ez ad közös érdeklődést, és értelmes beszélgetést, ami érdekel is. ha olyat találsz akivel alig van közös pont, az hamar lekopik..
2019. szept. 18. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!