Van egy ismerősöm,félig barátnőm aki vallásos. De mindenkitől kunyeral, mert 7macskaja van. Nm dolgozik ráadásul,mert rafogja,hogy egyik macskája beteg. Mint ember bírom,de le kell építsen?
A szituáció bővebben: nekem egy idős kutyám van 14eves es egyedülálló vagyok,kevés pénzből élek.de igyis fenntartom magam és jó sokat költok a kutyám egészségere.
Itt jön be a barátnőm aki kb 150ezret osszekereget a macskáira és saját magára is persze.tolem is kért,de nm fogok adni többet neki.
O egy vallásos nő,és a bátyja fizeti az összes rezsit is mint kiderült.
A problémám az,hogy mint ember bírom de utálatos tud lenni,hogy én nm látom el a kutyámat mert nm költok rá havi 10-20ezret. O nyugodtan kéreget én meg keményen dolgozok minden fillerert és mégis úgy beszél velem mintha többet tenne a macskaiert akik egy szobába vele vannak,fergesek stb. Mint en. Szerintem a macskáknak jobb helye lenne ha egyesével örökbe fogadnak. de itt jön be az,hogy ő ebből él szoszerint,nm kell dolgoznia mert kikonyorgi másoktól a pénzt ,ez szoszerint gyomorforgató nekem. Volt,hogy felháborodott,H vki nm utalt neki pénzt..
Ki mit tenne ilyen ismerőssel?
Leépítsem?
Erősen azt érzem,hogy engem is a pénz miatt tart "barátnak.
Egyszer láttam egy ilyen pasit macskás csoportokban. Jó paros lennének.
Én nem adnék neki pénzt, ha pattog akkor kiosztanám és ráhívnám a nébihet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!