Szeretem a sötét, rémes, szomorú és beteg dolgokat, hogyan barátkozzak?
Figyelt kérdés
Senkivel nem találom meg a közös hangot mert fura vagyok, ezért nincs egyetlen barátom sem. Hogyan barátkozzak? Annyira egyedül vagyok és jó lenne egy hasonló érdeklődésű barát.2022. febr. 6. 17:54
2/10 anonim válasza:
#1:
Csak lányokkal barátkozol? Hülye szoknyapecér.
3/10 anonim válasza:
Ha van facebookod, gyere a dark art culture csoportba.
4/10 anonim válasza:
És akkor nálad mi az ideális program? Egy séta a temetőben éjfélkor? Vagy ezen dolgok szeretete hogy nyilvánul meg??
5/10 A kérdező kommentje:
pontosan
2022. febr. 6. 18:33
6/10 anonim válasza:
Na ez király! Legalább nem vagy unalmas. Nincs rosszabb a sótlan, szürke embereknél akiknek egy séta a hullaházban, vagy a temetőben riasztóan hangzik.
7/10 anonim válasza:
Mi van fszfejkém??? :DDD
Rátapintottam a lényegre mi? Semmi gond! Sok magadfajta nyomorult tud boldogulni az életben, csak ne legyenek túl nagy álmaid. Egyébként is! Ha egy nő sem nyúl a retkes fejedhez, a jobb kezed akkor is mindig ott lesz neked. Fel a fejjel, öcskös! :)
8/10 A kérdező kommentje:
ez most nekem szólt?
2022. febr. 6. 18:59
9/10 anonim válasza:
Párbeszéd zajlik kérdező a válaszolók közt. Hát nem izgalmas??
10/10 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ha esteleg korombeli, akkor szívesen ismerkednék veled. 20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!