Mit kéne csinálnom? Elég szomorú vagyok.
Volt már egy hasonló kérdésem, röviden annyi hogy vannak barátaim, akik osztálytársaim, egész nap velük vagyok suliba, velük hülyülök, mindenhova velük megyek a suliba. Ez egy 4-es csapat. Itt a nyár, az egyik haverommal gyakorlatra együtt járunk, a másikkal meg napi szinten megyünk edzeni együtt. Nagyon eltudunk hülyülni, 2 év alatt egyszer sem vesztem össze semelyikkel. Komolyabb témákról is tudok beszélni valamelyikkel. Viszont ma realizáltam hogy itt a nyár, és egyzerűen sehova se hívnak el.
Itt a hétvége: az egyik haverom akivel most együtt dolgozom, egy másik haverjával van, én meg megkérdeztem hogy nem jöhetnék e velük, mivel g4cire unatkozom, erre írja hogy most csak ketten mennek. A másik pedig balatonon van 1 haverjával, akit már kiskora óta ismer, és az apja ismeri ennek a gyereknek az apját és nagyon jóba vannak, és hát most ott tölti az egész hétvégéjét, a közös nyaralójukba az apjukkal.
Nekem ők a "barátaim". Ezenkívül semmit nem tudok csinálni. Itthon ülök egésznap, edzeni is mentem egyedül. Nagyon szomorú vagyok. :(
Mit kéne csináljak? Rossz barát lehetek, vagy már unnak engem?
Attól még hogy a barátaid nem kötelező folyton mindenhova együtt menni,én személy szerint nem is tudnám elviselni,ha mindenhova valamelyik haverommal kéne mennem...okés elhívhattak volna ide-oda,de nem tették...nem dől össze a világ,egyedül is elmehetsz aztán megismersz más embereket is.
Ne vedd ennyire magadra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!