Emiatt legyek szomorú? (internetes barát téma)
Volt közel egy jó pár hónapig egy internetes barátom, akivel mindig együtt játszottunk játékokkal, avagy beszélgettünk egy két témáról. Én 19 éves vagyok, ő 18.
A probléma itt az, hogy kritizálta a külsőmet, avagy célzott beszólásokat írogatott nekem(úgy hetek óta). Van nekünk egy közös internetes ismerősünk, neki a barátja, nekem az "ellenségem", és amivel ő oltogatott, olyanokat ír nekem is.
Én beidegesedtem valamelyik nap, és elhordtam mindenféle bizalommal vissza élő gyökérnek. Miután elhordott mindenféle cigánynak, én elhordtam, ő meg azzal védekezett, hogy számára ez csak irónia, és vicc.
Miért vagyok letörve? Órákat beszélgettünk egymással, és játszottunk egymással, és úgy a 60%-ban kedves ember volt. A baj az, hogy egyedül ő volt a barátom, a személyes barátaim nem foglalkoznak velem. Húsvéthétfő óta nem beszélgettünk, eléggé magányos vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!