Mit tegyek ha a barátnőm lehangolt és szomorú?
A legjobb barátnőm is észrevette ,fura,nem beszél senkivel eddig mindig olyan boldog volt most meg mintha valami történt volna vele,anyukáját felhivtuk azt mondta ő is észre vette hogy szótlan
Ha megkérdezzük csak annyit mond semmi..
Például?
Vagy milyen többi hozzászólók
Beszéltünk az anyukájával és állitólag nagyin rossz otthon,egy olyan csupaszív lány volt,még akár fogyatékos emberekkek is barátkozott segitett azoknak is akik bántották
De az utóbbi 2 hétben ilyen csak..
Szóval az anyukája szerint ordibál a testvéreivel,azért mérges ránk mert neki még nem jött meg nekünk már igen,egy nála több évvel idosebb srácba szerelmes
Ezt nekem anyukám mesélte
Azt hittem valaki teljesen más emberről van szó..
Komolyan nem értem mi van vele
Csak én figyeltem fel a kérdésedre? Feltűnt, hogy más nem szól hozzá.
Sajnálom. Nincs könnyű helyzetben, és ez rátok is kihatással van. Ne haragudjatok rá, legyetek türelmesek. Beszélni kellene vele, persze, ha hagyja. Szerintem idővel meg fog oldódni. Ne haragudj, más tanácsot nem tudok adni, férfi vagyok.
Ja hogy az,nem is nagyon figyeltem hogy csak te válaszoltal
De köszi :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!