Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi a véleményetek egy ilyen...

Mi a véleményetek egy ilyen barátról?

Figyelt kérdés

Nagyon-nagyon kedvel engem az egyik jó barátnőm, én szerintem túlzottan is.

Mindenről beszámolót vár, úgy is érzem igazolnom kell magam előtte, rosszul viseli ha nem mondok el neki valamit, pletykál nekem más haveromról, kritizál és viccet csinál belőlem a hobbik és érdeklődési kör miatt, megsértődik ha mással barátkozom inkább, a nevemben nyilatkozik más barátomnak (pl hogy nem tudok azzal a személlyel találkozni)

Csak én gondolom hogy ez nem egészséges? Kényelmetlen ez a helyzet nekem nagyon.

2022. szept. 9. 20:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Te nem tudod eldönteni, hogy mi legyen a saját véleményed róla?
2022. szept. 9. 20:36
 2/6 A kérdező kommentje:
De igen, el tudom. Meg is van a véleményem igazából. Csupán kíváncsi vagyok másokéra is, mert akinek elmondtam eddig, az nem helyesli a véleményem.
2022. szept. 9. 20:46
 3/6 anonim ***** válasza:
91%
Az erősen meglepő. A kedvelés az nem ilyen. A nagyon-nagyon kedvelés meg aztán nagyon-nagyon nem ilyen. Ez nárcisztikus uralás. De akkor is teljesen mindegy: ha a te igényeidet nem elégíti ki egy volt barát, akkor azzal a továbbiakban nem kell barátkozni, mert neked nem jó.
2022. szept. 9. 20:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményed, én is így gondolom. Mintha birtokolni akarna.
2022. szept. 9. 20:53
 5/6 anonim ***** válasza:
67%
Az jutott erről eszembe, hogy vagy őrülten beléd van zúgva és ezért, vagy birtoklási vágya van.
2022. szept. 9. 23:18
 6/6 anonim ***** válasza:
50%

#3 Azért ez nem teljesen van így.

Azért valamenyire érdekember vagy.

2022. szept. 10. 02:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!