Beszélgetés közben miért vannak nálam ezek a dolgok?
Figyelt kérdés
Általában mindig én vagyok az az egy személy aki külön van, bár vannak sulis "barátaim", de nem állandó a beszéd köztünk. Szóval ha elkezd valaki beszélgetni, tegyük fel 3-an vagyunk és én közbeszólok, olyan mintha ott se lennék, legalábbis nagyon későn észlelik ha mondtam vmit. Ez miért van? Halkan beszélek, vagy rosszat mondok mindig? A másik, hogy nagyon sokszor elakad a szavam beszéd közben, mert nyelek egyet, és utána nagyon kínos folytatni...(valami megoldás van erre?)
Harmadik, sokszor nem tudok az adott témában mondani bármit, és úgy állok csak ott, mintha muszáj lenne :(
2022. szept. 6. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!