Történt már, hogy egy látszólagosan kicsi nézeteltérésnek komoly következménye lett?
Azóta tudtatok beszélni, Kérdező?
Végzősként volt ilyenben részem, az akkori legjobb barátnőmmel. Nagyon rástresszelt az érettségi-felvételi párosra, ezt pedig úgy vezette le, hogy egy ponton eresztegetni kezdett elég epés megjegyzéseket mindenki felé. Ebben pedig nem voltam partner, próbáltam vele megbeszélni, hogy ne így álljon a dolgokhoz, de nem jutottunk előre, egyszer viszont konkrétan visszakérdeztem, hogy "nem mindegy mit csinál xy?". Tény, hogy nem így kellett volna fogalmaznom, csak sajnos a kedvesebb szavakból, hangnemből nem értett meg semmit sem.
Ebből meg kerekedett egy nézeteltérés, ami az ő monológjával zárult, illetve azzal, hogy hozzá ne merjek szólni többet. Azok után már kedvem sem nagyon volt. Végül fél évvel rá, ő írt rám, de nem sikerült teljesen megbeszélni az akkor történteket. Beszélőviszonyban maradtunk, de korántsem olyan az egész, mint anno. Finoman szólva.
Utólag belegondolva, tényleg jobb így; a mi barátságunk sem volt a régi egy ideje.
Ha neked nem hiányzik, akkor valószínűleg neked is jobb nélküle, pláne, hogy akkor már a ti barátságotok sem volt a régi. Igazából, amikor már két ember között nagyon nem az igazi/ nem a régi a barátság, nagyon kicsi dolgon is elszakadhat már a cérna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!