Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lányok, ha komoly párkapcsolat...

Lányok, ha komoly párkapcsolatban éltek, nektek mi fér bele egy fiú barátságba?

Figyelt kérdés

Mondjuk ha már 4-5 éve van párotok és van egy fiú barátotok.

Ilyenekre gondolok, hogy összekarolva mentek az utcán, rádőlsz a vállára, stb.

Vagy ezek inkább csak annak a jelei, hogy a párkapcsolat nem igazán működik?

2022. máj. 7. 01:25
 1/3 anonim ***** válasza:
75%

"Ilyenekre gondolok, hogy összekarolva mentek az utcán, rádőlsz a vállára"

Ezek biztos nem. Egyedül az a kivétel ha együtt nőttünk fel és gyakorlatilag testvérnek számít. De még úgy is necces lenne nekem.

A "rádől a vállra", pedig csakis akkor elfogadható, ha félálomban marha fáradtan összedőlsz és kipurcansz.

2022. máj. 7. 01:31
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Ha orálisan kielégít, akkor az felőlem lehet akár egy jó barátság kezdete is.
2022. máj. 8. 14:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ez az adott lánytól függ, hogy ő hogy viselkedik általában a barátaival. Ha mindenkivel dülöngélős-karolós, a csajokkal is, akkor nem tartanám problémásnak, mert gyanítom, így is ismerte meg a pasija is, ha nem, akkor gyanús. Max. ha a párját zavarja, megkérdezheti, hogy "nem tudnátok kicsit kevésbé taperolni egymást? félreérthető és kínos helyzetbe kerültem emiatt" (vagy vmi hasonló szöveg, ami igaz, de nem ilxen birtoklóparaszt stílusú).
2022. szept. 5. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!