Lányok, ha komoly párkapcsolatban éltek, nektek mi fér bele egy fiú barátságba?
Figyelt kérdés
Mondjuk ha már 4-5 éve van párotok és van egy fiú barátotok.
Ilyenekre gondolok, hogy összekarolva mentek az utcán, rádőlsz a vállára, stb.
Vagy ezek inkább csak annak a jelei, hogy a párkapcsolat nem igazán működik?
2022. máj. 7. 01:25
1/3 anonim válasza:
"Ilyenekre gondolok, hogy összekarolva mentek az utcán, rádőlsz a vállára"
Ezek biztos nem. Egyedül az a kivétel ha együtt nőttünk fel és gyakorlatilag testvérnek számít. De még úgy is necces lenne nekem.
A "rádől a vállra", pedig csakis akkor elfogadható, ha félálomban marha fáradtan összedőlsz és kipurcansz.
2/3 anonim válasza:
Ha orálisan kielégít, akkor az felőlem lehet akár egy jó barátság kezdete is.
3/3 anonim válasza:
Szerintem ez az adott lánytól függ, hogy ő hogy viselkedik általában a barátaival. Ha mindenkivel dülöngélős-karolós, a csajokkal is, akkor nem tartanám problémásnak, mert gyanítom, így is ismerte meg a pasija is, ha nem, akkor gyanús. Max. ha a párját zavarja, megkérdezheti, hogy "nem tudnátok kicsit kevésbé taperolni egymást? félreérthető és kínos helyzetbe kerültem emiatt" (vagy vmi hasonló szöveg, ami igaz, de nem ilxen birtoklóparaszt stílusú).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!