Hol van az a határ, mikor már szólnátok? Vagy hogyan utalnátok rá hogy ez nem jó?
Adott egy kolléganőm, akit próbáltam randizni vinni, de nem állt kötélnek. Azóta viszont, hogy ezt elengedtem kezd kialakulni közöttünk egy jó barátság. Most még erősebb kezd lenni, mert van egy fura kapcsolata és szinte senki nem támogatja benne. (Már akinek elmondta) Engem kezdetben nem zavart, nem nézek rá másképp miatta, de egyre inkább úgy érzem, hogy valami nem stimmel minél többet mesél. Úgy érzem, hogy csak egy lyuknak nézik, akit minél többször meg lehet tömni.
Nem akarom kockára tenni ami kialakult köztünk. Nem akarom hogy azt higgye, hogy féltékeny vagyok. Mikor jön el az a határ, hogy szólnom kéne?
Milyen munkahely? Milyen munkakör?
Hány évesek vagytok?
Milyen (alap)kisugárzás "fogott" meg benne? Külső vagy belső tulajdonság volt nála, amit nyerőnek éreztél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!