Emberekkel való túl sok negatív tapasztalat után érdemes még próbálkozni?
Egy jó darabig én hagynám, de nem kell örökre. Kicsit emészd meg a szr dolgokat, koncentrálj másra, hagyj időt neki. Nem fogsz rajta görcsölni, idővel jobb lesz. Ha adódik lehetőség beszélgetésre, barátkozásra, azt ne dobd el, de ne erőltesd nagyon.
Ha úgy érzed elég idő eltelt, jobban vagy, akkor lehet majd próbálkozni újra.
Hagyni kell. Ez olyan mint a társkeresőzés. Felmentem évekkel ezelőtt, megpróbáltam ismerkedni emberekkel, semmire nem mentem velük, bebunkóztak, faképnel hagytak, letiltottak.... minden ok nélkül csak úgy. Évekkel később ezek a személyek még mindig fent vannak és ugyanezt csinálják. Abnormális ez a viselkedés. Hagyd az egészet a csudába.
Lehet szünetet tartani, de nem látom értelmét. Csak legyél laza és éld úgy az életed lesz ami lesz alapon. Én is így teszek, már nem érdekel sem a barátkozás, sem a társkeresés, csak az időmet vesztegetem. Ha jön valaki értelmes abból igyekszem kihozni a legtöbbet. Ha meg nem, kit érdekel.... engem hidegen hagy az egész. 30/F
4
Az emberek nem tökéletesek.
Talán nincs olyan akivel összeillenék
Nézzél David Gogginst, azt 2 év múlva mint a szikla menj vissza szocializálódni,
Minden ember nyitott egy stabil személyiségre, aki nem akar tőlük semmit ráfeszülősen, csak lazán elvan velük, az ingatagot meg lekakilják, akarom mondani le kaki makilják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!