Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Megalázott a barátnőm az...

Megalázott a barátnőm az előtt a fiú előtt aki tetszik. Ti ezt eltűrnétek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Szóval a “legjobb” barátnőmmel találkoztunk azzal a sráccal akibe én fülig szerelmes vagyok randizgattunk akkor. Ezt a barátnőm is nagyon jól tudta.

Na szóval összefutottunk, beszélgettünk.

Erre a semmiből a fiú előtt FELPOFOZOTT én meg csak így néztem, hogy MIAFSZ. Ilyet miért kell? Sosem értettem azokat az embereket akik lekicsinyítenek másokat, hogy ők “nagyobbnak” és “menőbbnek” tűnjenek mások előtt.

Annyira megalázó volt és olyan rosszul éreztem magam. Sosem csináltam ilyet vele… sőt… más fiúknál akik neki bejöttek mindig a legjobbat akartam, dicsértem előttük őt.

Ez olyan rosszul esett tőle…

2022. aug. 30. 22:07
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

10/10

Ezt mondom, hogy nem ciki sztorit mondtam róla. Srác kérdezte mikor van szabadidőm és magyaráztam neki.

2022. aug. 30. 22:52
 12/16 anonim ***** válasza:
32%
Ő mégis bántónak érezte...
2022. aug. 30. 22:54
 13/16 A kérdező kommentje:

12/12

Azon mit lehet, hogy megkérdezte mikor van szabadidőm én meg válaszoltam neki?:DD

2022. aug. 30. 23:00
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
súlyosan átértékelném ezt a barátságot
2022. aug. 30. 23:45
 15/16 anonim ***** válasza:

Kattant a barátnőd, mert lehet azt kombinálta össze a csepp agyában, hogy "...hogy megkérdezte mikor van szabadidőm én meg válaszoltam neki",

így rá akarsz startolni a palijára, holott erről szó sincs.

Mond meg ennek a tyúknak, hogy vegyen vissza a h*eségeiből, és ne kombináljon fölöslegesen.

https://www.youtube.com/watch?v=XUbGy3jlo3I

2022. aug. 31. 04:56
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem általános iskolában volt ilyen ismerősöm. Mindig a középpontban akart lenni. Ha a "menőbbek" ott vootak a közelünkben, akkor elkezdett veszekedni, pofozni egy népszerűtlen lányt. Semmi oka nem volt rá. Pofozta, lealázta. Mások szurkoltak neki.

Lehet ő is ilyen kattant, azt hiszi ezzel a pofozkodással megmutatta hogy feletted áll, és jobb fényben tűnik fel a pasi előtt

2022. aug. 31. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!