Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Megalázott a barátnőm az...

Megalázott a barátnőm az előtt a fiú előtt aki tetszik. Ti ezt eltűrnétek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Szóval a “legjobb” barátnőmmel találkoztunk azzal a sráccal akibe én fülig szerelmes vagyok randizgattunk akkor. Ezt a barátnőm is nagyon jól tudta.

Na szóval összefutottunk, beszélgettünk.

Erre a semmiből a fiú előtt FELPOFOZOTT én meg csak így néztem, hogy MIAFSZ. Ilyet miért kell? Sosem értettem azokat az embereket akik lekicsinyítenek másokat, hogy ők “nagyobbnak” és “menőbbnek” tűnjenek mások előtt.

Annyira megalázó volt és olyan rosszul éreztem magam. Sosem csináltam ilyet vele… sőt… más fiúknál akik neki bejöttek mindig a legjobbat akartam, dicsértem előttük őt.

Ez olyan rosszul esett tőle…

2022. aug. 30. 22:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%

Hány éves vagy? Mi volt a kontextus?

Random beszélgettetek és egyszer csak megütött?

2022. aug. 30. 22:11
 2/16 anonim ***** válasza:
79%
Mondjuk ha rám emel kezet a "barátnő, a második pofonig el sem jut, mert elkapom a kezét....
2022. aug. 30. 22:14
 3/16 anonim ***** válasza:
97%
Nyilvan visszautottem vna es otthagyom. Bar azt se ertem miert 3an randiztok 🤨
2022. aug. 30. 22:16
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a bandában anno az egyik csaj onnantól kezdve, hogy meg tudta valamelyikünknek tetszik egy srác, kényszeresen rárepült, bizonyítva, hogy ő mennyivel kapósabb, és bárkit megkaphat. Kinőtte, példás anya, és feleség lett belőle.

Elég érdekes legjobb barátnő.

2022. aug. 30. 22:18
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg: TUTI nem mondtál olyat amin kiakadt, mert játszottad esetleg az agyad a srác előtt?
2022. aug. 30. 22:18
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez a viselkedés elfogadhatatlan. Lehet, hogy fájó, mert a legjobb barátnődnek gondolod, de az ilyen eseményeknél derül ki, hogy mégsem az és a te károdra akar ő előrébb kerülni.

Legjobb barát az, aki akár magának ártana, hogy neked jót tegyen, nem pedig fordítva. Tényleg csak azt tudom mondani, hogy nem kellenek az embernek ellenségek, ha ilyen "barátai" vannak.

Szerintem ezt megbeszélni sem érdemes, mert ezen "nincs mit" megbeszélni. A jövőben sokkal többet árthat neked egy ilyen. =/ Nem könnyű barátokat "szerezni" meg ez erőltetetten is hangzik, de inkább ne legyen az embernek egy barátja sem, minthogy legyen akár csak egy ilyen is. Sok sikert kívánok neked!

2022. aug. 30. 22:22
 7/16 anonim ***** válasza:
83%
Azért elég életszerűtlen hogy a semmiből elkezdett pofozni...
2022. aug. 30. 22:27
 8/16 A kérdező kommentje:

1/6

16 évesek vagyunk.

Meséltem a srácnak (de nem a barátnőmről pl egy ciki sztorit) és a mondatom közepén megütött.

3/6

Neeem együtt randizunk csak összefutottunk a sráccal és beszélgettünk pár sort.

4/6

Lehet neki is ez a célja.://

5/6

Nem játszom az agyam senki előtt. Undorodom az ilyesfajta bevágódásoktól. Pont, hogy ő játszotta az eszét.;)

6/6

Ott a pont és köszönöm!

2022. aug. 30. 22:34
 9/16 A kérdező kommentje:

7/8

Lehet, hogy úgy hangzik azért mert veled még nem volt ilyen.:)

Kívánom, hogy ne is legyen!

2022. aug. 30. 22:36
 10/16 anonim ***** válasza:
39%
Akkor csak megsértetted a "ciki sztorival" valamiért. Valószínűleg éppen azon pörög ő is, hogy TE hogy tehetted vele, mikor barátnőnek tartott.
2022. aug. 30. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!