Mièrt nem tudják felfogni hogy nekem a szőke haj tetszik?
Figyelt kérdés
Règen barna volt a hajam ,már kb 2 ève szőke . De sokan azzal b*szogatnak hogy fessem vissza a hajam barnára mert az nekem jobban állt . Èn magamnak szőkèn tetszem szerintem sokkal jobban áll nekem mint a barna . Èn így szeretem magam mit nem lehet ezen felfogni , èrtem èn hogy jó tanács meg minden de vannak olyan emberek akikkel ha találkozom minden egyes alkalommal elmondják ezt ès van hogy napi többször is, hogy jaj mikor fested már vissza a hajad meg ilyenek . Nagyon unom már ezt a tèmát . Ha mèg egyszer valaki fel hozza nem fogok vele beszèlni soha többé ennyi.2022. jún. 27. 00:21
1/4 anonim válasza:
Az emberek gyakran érzik úgy, jogukban áll kommentelni mások testét. Főleg a nőkét és gyerekekét. Ők jobban tudják és nem érzik tolakodónak, nem érzik, hogy a komment KÉRETLEN.
"Én testem én döntésem, ha neked a barna jobban tetszik, festesd be a saját hajad." vagy a klasszikus "Nem kérdeztem."
2/4 anonim válasza:
Igen tudom, nem szép dolog, de ha már elmondtad nekik hogy neked így sokkal jobban tetszik és leszarják, akkor nyugodtan válaszolj bunkón. "Amúgy ki a ****** kérdezett?" vagy "Ennyire hülye vagy, azt sem vagy képes felfogni, hogy nekem így tetszik? Vagy csak szimplán egy bunkó fasz vagy aki másokra erőlteti a véleményét?" és hasonlók. Fontos meg értékes a szép szó, de ha valaki abból nem ért akkor sajnálom.
3/4 anonim válasza:
Fessed szőkére végre!
No, most csöndben leszel az oldalon kérdező? :DDD
Lehet, annyira bután nézel ki szőkén, hogy féltenek elengedni, mert sose találsz haza;)
A kompromisszum még az lehetne, hogy egyik fele hajadnak szőke, másik barna...annyi dilis van már, te is elférnél e tuninggal köztük és a legfontosabb, hogy te és ismerőseid is elégedettek lennének, de mi is:)
4/4 anonim válasza:
Maradj szőke:) nekem az tetszik🤭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!