Kirázz a hideg a szülinaptól, mikor éreztétek először?
Figyelt kérdés
34 vagyok idén, de már úgy 2-3 éve ezt érzem, hogy csak öregszem, nem szeretném tartani, kerek számomat majd lufin viszont látni stb, ronda sablon ajándéknak jó pofákat vágni egy étterem, kirázz a hideg tőle. Tükörbenézek és wháá, öregszem!!!2022. aug. 25. 15:19
1/12 anonim válasza:
35 vagyok, de még nem éreztem ilyet. Egyáltalán nem érzem magam öregnek, nem darált be a mókuskerék. Nem szoktam semmilyen bulit tartani, helyette el szoktam utazni valami új helyre, ez a szülinapi hagyományom 25 éves korom óta, kb garantálja, hogy aznap jól érzem magam :D
2/12 anonim válasza:
Már 20 éves korom óta ezt érzem. Decemberben leszek 24.
3/12 anonim válasza:
én a 18-at is már utáltam, mert még szűz voltam. aztán még hat évig, blöaf
az öregedés megtörténik, bármit teszünk, valahogy el kell engedni ezt az örökké fiatal elvárást, amit persze a reklámok is erősítenek bennünk.
4/12 anonim válasza:
Én alig várom, hogy öreg legyek, a nyugdíj az, amit rettenetesen, elmondhatatlanul és türelmetlenül várok. Milliárdnyi tervem van rá, sajnos még vagy 25 év a jelen szabályok szerint, mire odakerülök, lesz az 35 is szerintem. Remélem megérem.
5/12 anonim válasza:
Én 25 éves koromban éreztem ezt elősször, akkor ki is borultam, nem úgy alakult az életem, ahogy terveztem.
6/12 anonim válasza:
Én is így érzek sajnos. Szeptember elején leszek 28. Egyàltalán nem várom. :(
Nagyon telik az idő.
N
7/12 A kérdező kommentje:
6-os te még azért gondolom nem ráncosodsz, nincs ősz hajszálad?
2022. aug. 25. 16:22
8/12 anonim válasza:
Ugyan abban a helyzetben vagyok. Én is 34 éves leszek, már nem akarom ünnepelni születésnapot, hogy 1 évvel idősebb vagyok. :-(
9/12 A kérdező kommentje:
8-as te is nő vagy? :(
2022. aug. 25. 17:17
10/12 anonim válasza:
46 éves nő vagyok. Eddig minden évben a barátaimmal buliztam. Idén már csak a párommal utaztam el egy hétvégére. Mostantól 5 évente tartok bulis születésnapot. A közbenső években csak a párom és 1-2 napos kirándulás lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!