Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nem értek a barátaimat?!

Nem értek a barátaimat?!

Figyelt kérdés

Megbeszéltük a helybeli barátaimmal, hogy hétvégén találkozunk 5 óra felé.

Ma megkérdeztem tőlük, hogy hol találkozunk és hova ülünk be, mert a covid miatt minden beülős hely zárva van. Erre a kérdésre egyből azt kaptam, hogy túl gondolom, a másik meg teljesen elhülyéskedte (azt mondta hogy a Holdon)...

Nem értem őket, hogy ha valaki feltesz egy kérdést, arra miért nem lehet normálisan válaszolni...már ott tartok hogy el sem megyek a találkozóra. Nálunk, hó, jég és 0 fok körül van a hőmérséklet mostanában, nem szeretnék 1,5 vagy 2 órát fagyoskodni. Hozzám nem jönnek el (úgy 2 hete beszéltünk) mert messze lakók tőlük 30 perc sétányira...az egyikhez az apja miatt nem mehetünk, a másikhoz meg fel sem ajánlja hogy akkor oda menjünk...

Szerintetek elmenjek? Ti hogy látjátok ezt a barátságot?

A helyesírási hibákért elnézést kérek, csak a telefonomon be van kapcsolva az autocorrect.

2021. jan. 14. 21:18
 1/3 anonim válasza:
Mknd meg nekik, hogy mondják el hol találkoztok mert lenne más programod is. Még ha nincs is így, akkor is, mert kinézem belőlük hogy ha elmondod hogy nem akarsz fagyoskodni nyafisnak mondanak. Tehát mond azt utána is programod van ezért fontos.
2021. jan. 14. 21:32
 2/3 A kérdező kommentje:

#1 Lehet az lesz.

Szívesen mennék, amúgy csak azzal van a bajom, hogy nem rég megvoltam fázva és 2 órát este felé kint lenni fagyoskodva úgy hogy még padra sem lehet leülni, most nem esne jól.

2021. jan. 14. 22:44
 3/3 anonim válasza:
Végül mi volt?
2021. febr. 6. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!