Nem értek a barátaimat?!
Megbeszéltük a helybeli barátaimmal, hogy hétvégén találkozunk 5 óra felé.
Ma megkérdeztem tőlük, hogy hol találkozunk és hova ülünk be, mert a covid miatt minden beülős hely zárva van. Erre a kérdésre egyből azt kaptam, hogy túl gondolom, a másik meg teljesen elhülyéskedte (azt mondta hogy a Holdon)...
Nem értem őket, hogy ha valaki feltesz egy kérdést, arra miért nem lehet normálisan válaszolni...már ott tartok hogy el sem megyek a találkozóra. Nálunk, hó, jég és 0 fok körül van a hőmérséklet mostanában, nem szeretnék 1,5 vagy 2 órát fagyoskodni. Hozzám nem jönnek el (úgy 2 hete beszéltünk) mert messze lakók tőlük 30 perc sétányira...az egyikhez az apja miatt nem mehetünk, a másikhoz meg fel sem ajánlja hogy akkor oda menjünk...
Szerintetek elmenjek? Ti hogy látjátok ezt a barátságot?
A helyesírási hibákért elnézést kérek, csak a telefonomon be van kapcsolva az autocorrect.
#1 Lehet az lesz.
Szívesen mennék, amúgy csak azzal van a bajom, hogy nem rég megvoltam fázva és 2 órát este felé kint lenni fagyoskodva úgy hogy még padra sem lehet leülni, most nem esne jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!