Megszakítanátok vele a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
A gyereket ismerem már kb 12 éve, és nem hittem volna hogy ilyeneket tesz, mivel nagyon sok dolgot csináltunk, nem ilyennek ismertem, nem nagyon hazudott sose. Mostanában megismert egy másik társaságot, ami miatt hanyagolni kezdett. Régen ha írtam mindig jött csinálni valamit, elmenni kocsmába, vagy a városba enni egyet, egy szórakozóhelyre, vagy csak ki a környékre, őszinte gyerek volt. Mostanában meg egyre többet van azzal a pár gyerekkel. Mikor egyszer írtam neki azt mondta ő nem tud mert otthon kell lennie. Később kiderült, hogy nem ott volt, hanem azokkal. Ezt 3x csinálta. Legutóbb is ugyan az a kifogása volt, és másnap láttam a messenger napjában, hogy valami buliban volt. Akkor nagyon ideges lettem, és elterveztem , hogy "beszélgetek" vele erről, mert megmondhatta volna az igazat is. Kimentem 3 haverral az utcája elé, majd megkérdeztem mit miért, majd elkezdett pattogni, akkor vertem neki 2-t, majd elfutott. Azóta meg nem is érdekel már.2022. aug. 24. 20:33
1/2 anonim válasza:
Hát én az ő helyében végképp megszakítanám. Csoportos garázdaság (ami büntetendő), mert nem ment veled valahová? Ki vagy te? Örülj, ha nem jelent fel.
2/2 A kérdező kommentje:
Hát meg kellett mondani valahogy mi a pálya
2022. aug. 24. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!