Az embereknek miért ilyen természetes, hogy egy barátságot, kapcsolatot könnyedén, egyik napról a másikra megszakítanak?
Én nagyon kevés emberhez kötődöm és nagyon nehezen kezdek el bárkihez kötődni, szóval ha haverok, ismerősök jönnek-mennek az életemben az semennyire sem ráz meg. Természetes, hogy ezek a felszínes kapcsolatok életszakaszonként cserélődnek.
Amit könnyű eldobni, az nem igazi, mély barátság és az ilyenekért szerintem nem kár. Igazi barátságot pedig az ember nem dob el csak úgy, ahhoz nagyon nyomók oknak kell lennie és még így is nehéz.
Nem,napok óta nem alszok
Ez a kapcsolat vagy barátság legfeljebb a te szemedben volt az. Én ezt csak azokkal csináltam, akik nem adtak hozzá semmit az életemhez (sőt) és egyáltalán nem voltak nekem fontosak. Volt, aki a végén annyira irritáló és értetlen volt, hogy csak letiltottam.
Hidd el, akinek tényleg fontos vagy, leül veled megbeszélni a problémáit és nem egyből leépíti a kapcsolatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!