Milyennek ítélitek a szociális helyzetem?
Van 17 barátom, meg azon kívül 38 ismerősöm a családtagokon kívül (ezt a 38 embert nem tartom barátnak, hanem ilyen közelebbi ismerősnek). Szóval nem ennyi Face ismerősöm van, ennél több, csak a többit nem tartom közelebbinek.
Hívnak néha buliba meg vannak olyanok, akik keresnek, mégis magányosnak érzem magam. Most ebben az utolsó sulis évben próbálok még szorosabb kapcsolatokat teremteni meg több embert megismerni. Hogy gondoljátok? Ezután az év után egyetem.
19F
Persze,mind a 100 darabbal mélyen jó kapcsolatot tartasz.
Ez kamu.
Ez nem lehetséges.
Minőségre vagy mennyiségre mész?
"szociális helyzetem":
Ilyet az önkormányzatban, vagy a családsegítőkben szoktak végezni.
Mondjuk a "szociális helyzet" nem ezt jelenti, de mindegy, értjük mi a kérdés.
17 barát. Az sok. Rengeteg. Viszont pont emiatt elég valószínű, hogy ezek nem túl mély barátságok. Persze, lehet rájuk számítani, de nem ismered őket túl mélyen.
Ha már van 3-4 igazi barátod, akkor már jó vagy.
De amúgy tök normális, hogy magányosnak érzed magad. Nem is feltétlen van köze a barátaid szmához vag yminőségéhez, inkább lehet az eltöltött idő nem elégít ki.
Anno, pont 12. végén én is egy nagy, kb 15 fős társaság tagja voltam, kedveltek, hívtak ide-oda mindig, de a program általában az ivás és bulizás volt. Kva magányosnak éreztem magam. Aztán lett egy 4 fős csapat akivel elkezdtünk összejárni, ott is sokszor volt program az ivás, de mellette értelmesen tudtunk beszélgetni is és nem is csapta szét magát annyira a társaság.... Sokkal tartalmasabb volt. Sokat kártyáztunk, néha moziztunk, ilyesmi, semmi extra. De kb 2 hónap kellett és teljesen eltűntem a 15 fős társaságból egyszerűen mert megszűnt az érdeklődésem feléjük. Ezt mondjuk utólag kicsit sajnálom, lehetett volna finomabban is cisnálni, de egyszerűen az ő társaságuk hiába volt jó fej, ha a programok nem voltak olyanok, amiket én tartalmas időnek tekintek.
Illetve úgy éreztem a kis társaság jobban elfogadott olyannak amilyen vagyok. A nagy társaságban volt pár hangosabb ember akik amolyan "vezetők " voltak.
Mit csinálsz szívesen? Tudod azt csinálni a 17 barátoddal?
#5 köszi az értelmes választ, rosszul fogalmaztam.
Van olyan 2-3 közelebbi barátom a barátságokon belül. Ezzel a 17 emberrel el tudok beszélgetni rendesen és az "ismerősökkel" is, ha találkozok velük.
Amúgy a mi programjaink is az ivás, bulizás.
A baràtsàgok minőségéről lósz@rt sem tudtam meg, szóval vagy hülye vagy, vagy a szoc helyzeted nulla.
19évesen egyik sem gàz, nyugi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!