Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan ismerkedik valaki, aki...

Floattila kérdése:

Hogyan ismerkedik valaki, aki szociális szorongással küzd?

Figyelt kérdés
A lényeg hogy a barátaim eltávolódtak tőlem, ezért nincs kivel beszélnem. Eléggé egyedül érzem magam, barátokra és/vagy párkapcsolatra vágyok, de nem ismerek senkit. Akinek hasonló problémái voltak/vannak azok hogy ismerkednek?

2022. febr. 2. 07:12
 1/7 A kérdező kommentje:
16/F
2022. febr. 2. 07:13
 2/7 anonim ***** válasza:
24%
Sehogy
2022. febr. 2. 07:17
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
Online formaban, chaten, fórumon.
2022. febr. 2. 08:37
 4/7 anonim ***** válasza:
88%

Én a neten ismerkedtem.

Mindig csak akkor mertem találkozni valakivel amikor már kiismertem online és megbíztam benne.

2022. febr. 2. 08:41
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Én is gondolkoztam az online ismerkedésről, de nem tudtam hol. Valakinek van ötlete? Esetleg discord vagy Facebook?
2022. febr. 2. 21:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Lehet hogy nevetségesen hangzik, de nekem a gyk pont bejött erre a célra. Barátságom is lett innen, és a páromat is itt ismertem meg.

Jól jött az anonimitás, csak akkor kellett felfednem hogy ki vagyok én és csak akkor kellett felvállalnom magam amikor készen álltam rá.

2022. febr. 2. 22:39
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoc fóbiával küzdöttem, de már nem olyan vészes a helyzet. Van egy app ami direkt barátok szerzésére van a neve Wink. Ez épp olyan app mint a társkereső, csakhogy itt barátokat keresel. Nekem segít ha egy új országba megyek, akkor ne érezzem magam egyedül.
2022. febr. 7. 05:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!