Floattila kérdése:
Hogyan ismerkedik valaki, aki szociális szorongással küzd?
Figyelt kérdés
A lényeg hogy a barátaim eltávolódtak tőlem, ezért nincs kivel beszélnem. Eléggé egyedül érzem magam, barátokra és/vagy párkapcsolatra vágyok, de nem ismerek senkit. Akinek hasonló problémái voltak/vannak azok hogy ismerkednek?2022. febr. 2. 07:12
1/7 A kérdező kommentje:
16/F
2022. febr. 2. 07:13
3/7 anonim válasza:
Online formaban, chaten, fórumon.
4/7 anonim válasza:
Én a neten ismerkedtem.
Mindig csak akkor mertem találkozni valakivel amikor már kiismertem online és megbíztam benne.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Én is gondolkoztam az online ismerkedésről, de nem tudtam hol. Valakinek van ötlete? Esetleg discord vagy Facebook?
2022. febr. 2. 21:57
6/7 anonim válasza:
Lehet hogy nevetségesen hangzik, de nekem a gyk pont bejött erre a célra. Barátságom is lett innen, és a páromat is itt ismertem meg.
Jól jött az anonimitás, csak akkor kellett felfednem hogy ki vagyok én és csak akkor kellett felvállalnom magam amikor készen álltam rá.
7/7 anonim válasza:
Én is szoc fóbiával küzdöttem, de már nem olyan vészes a helyzet. Van egy app ami direkt barátok szerzésére van a neve Wink. Ez épp olyan app mint a társkereső, csakhogy itt barátokat keresel. Nekem segít ha egy új országba megyek, akkor ne érezzem magam egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!