Szerintetek hagyjam ezt a barátságot ?
Van egy barátnőm , együtt nőttünk fel. 25 évesek vagyunk, de még mindig tartjuk a kapcsolatot és sokat is szoktunk találkozni.
A probléma az az konkrétan, hogy nagyon makacs. Már egyszer össze vesztünk, és egy évig nem is beszeltunk, mert mindig az volt amit ő akart, ha mondtam neki valami mást akkor meg állandóan zsarolt...(pl..nem megyünk strandolni , hanem vásárolni, ha nem jössz el velem akkor hagyjuk egymást ) úgy érzem , kihasznál.
No...adtunk egymásnak még egy esélyt. Azóta én össze költöztem a párommal és új baráti korunk lett. Én mindenhová elhivtam, mert nem volt neki se barátja, se barátnője. Ha viszont volt valami pasi, akkor én szellő lettem az éterben. Ha kidobta, újra nálunk volt este 10-ig kétnaponta...
(Lehetek újra harmadik a kapcsolatotokba? Mindig ezt mondta ha szingli lett..) sose küldtem el, mindig meghallgattam..
Úgy érzem lelki szemetes vagyok és ha nincs ló jó a szamár is kategória...
A nyáron is bepasizott , június óta nem láttam, pedig hetente kétszer háromszor jönni szokott . A programokat lemondja mert a pasival van. Sokszor volt már ez...mindig a pasik hagyják ott és jön hozzám, akkor hirtelen fontos vagyok.
Nekem mindig volt kapcsolatom, de sosem hanyagoltam emiatt senkit és nem akkor kerestem amikor ott hagyott a párom vagy fordítva.
Egyébként mély dolgokat nem mond el, úgy érzem egyedül van ilyenkor , nem nyílik meg , csak kell valaki neki.
Bulizni nem tudunk elmenni mert teljesen más a zenei ízlésünk.
Ha elmondom a véleményem , akkor sokszor besertodik, pedig szerintem lehetne felnőttként kezelni a dolgokat. (Pl.multkor szervezett egy három napos külföldi utat velem és egy harmadik csajjal.. szabadságot vettünk ki én és a csajszi is, előtte nap lemondta mert hogy inkább a pasival lenne , én pedig elmondtam neki a véleményem erről teljesen normális stílusban ) nem tetszett.
Úgy érzem ki vagyok használva. És a páromnak is ez a véleménye a csajszirol....
Szerintetek mit csináljak ? Hagyjam ? Érdemes ezt még menteni ?
Ez nem barátság, tudod te is. Volt hasonló ismeretségem nekem is, igaz még tiniként. Amikor bejött a képbe nála a szerelem, nem beszéltünk hetekig, hónapokig. Életem egyik legjobb döntése volt lezárni, pedig kedveltem ezt a személyt (baráti szempontból).
Amiket leírtál, olvasd el még egyszer. Láthatod te is, hogy nincs értelme ezt erőltetni.
A külföldi utas vélemény nyilvánításom óta nem beszéltünk..ez volt két hete .
Visszahallottam, hogy én bunkó vagyok holott konkrétan nem vesztünk össze. Én vagyok a bunkó :D .
Jahh...meg előtte azt mondta lehet oda költözik a csavóhoz mert a lakására le kell csapni olyan jó ;D na erről is meg volt a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!