Mennyire gáz tiniként, hogy nincs sok barátom?
Valahogy mostanában ezek a dolgok bántanak nagyon. 16 éves vagyok és még nem volt párkalcsolatom sem, nem csókolóztam és semmi ilyesmi. A körülöttem lévőknek ez mindd megvan. Jó barátságok tökéletes kapcsolat és boldogak. Nekem pedig gyakran mondják miért nem vagyok olyan mint ők. Nem is kell mondanom mennyire szégyellem magam ilyenkor. Én egész nyáron itthon ültem vagy dolgoztam, mások bulizós képeit nézegetve. Van kb 4-5 barátom akikkel meg tudok beszélni elég sok mindent, de nem legjobb barát kategóriába tartoznak. Naponta beszélek kb 2 emberrel. Valamiért nagyon szégyellem ezt. Van mikor rám jön az hogy hú nagyon elmennék bulizni, szívesen össze bújnék valakivel aki szeret és ekkor jön a hatalmas csalódás. A környéken nem tudok normális barátságokat kialakítani mert vagy mesztelen képek vannak róla vagy kétszínek... Nekem pedig ilyen nem nagyon jön be...
Kívülállónak érzem magam így nagyon és az egészet a testemre fogom mivel molettebb alkatom van mint az átlagnak. Nem tudom szerintetek ez mennyire gáz? Mit tehetnék amitől jobb lenne minden?
Nekem csak egy legjobb barátra és egy igaz szerelemre lenne szükségem...
16/L
Szükséged nincs igaz szerelemre (még) csak vágysz rá, ami teljesen normális és jó. Bár van a baráti körömben olyan pár akik 14 éves koruk óta együtt vannak és irigylésre méltó házasságban élnek, ilyen korban nincs nagyon meg az az érzelmi intelligencia, érettség hogy tényleg mély kapcsolatokat alakítsunk ki másokkal.
Apropó, baráti kör. Suliban inkább haverság mint barátság van, hisz napi 6-7 órán át összezárva igénylik az emberek a szocializációt. Próbáld meg te is így felfogni, és szocializálódni hisz egyértelműen szükséged van rá. Legjobb barátságok is kialakulnak majd valahogy, közös érdeklődési körök és tevékenységek (nálam sport, hobbi) alapján, hozzád hasonló emberekkel. Vannak akik már 16 évesen ismerik a legjobb barátjukat, vannak a magamfélék akik felnőttként, 20 év felett találják meg és alakítják ki ezeket. Valószínűleg te is ez vagy. A szégyenérzet meg a környezeted miatt van, nem magad miatt...
Szocializálódj, ne vedd túl komolyan még az életet, ha zavar hogy molett vagy sportolj és vedd vissza a cukros üdítőket/nasikat, szerelemről nem tudok tanácsot adni neked mert én férfi vagyok :D
" igaz szerelemre lenne szükségem..."
Tarts inkább macskát, az 1000x jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!