Női baráti körben hierarchia?
Figyelt kérdés
Észrevettétek, hogy a női baráti közösségekben minding van egyfajta hierarchia? Van egy falkavezér és a követői, na, meg esetleg a renitensek. Ez utóbbi vagyok mindig én, nem bírom a leosztott szerepeket. És nemcsak kamaszkorban, középiskolában az amerikai filmekben van így, hanem felnőtt baráti közösségekben is. Én erre mostanában jöttem rá és igencsak rácsodálkoztam.2022. aug. 19. 10:46
1/7 anonim válasza:
Egy egészséges baráti társaságban nincs ilyen.
2/7 anonim válasza:
Ez bizony nem baráti társaság, egy normális társaságban nincsenek "rangok", általános iskolában nekem is volt részem hasonlóban, de szerencsére sem gimnáziumban, sem egyetemen nem ilyen baráti társaságaim voltak.
Úgyhogy én a saját környezetemben úgy tapasztalom, nem sok ilyen van.
3/7 anonim válasza:
Nincs ilyen, legalábbis a környezetemben.
4/7 anonim válasza:
Hát ahogy leírták ilyen nincs ha egészséges a környezet, nyilván ha van valaki aki uralkodik, vagy sok olyna aki nem mondja, nem képviseli a saját érdekeit akkor kialakulhat
5/7 anonim válasza:
Soha nem tapasztaltam ilyet
Ha valahol így működnek a dolgok az viszont nem barátság
29/N
6/7 anonim válasza:
Eddig csak férfi barátságokról hallottam hogy hierarchiát alakítanak ki (lásd: [link]
de kétlem hogy normális lenne barkinél is...
7/7 anonim válasza:
Egy rögtönzött női kick-box mérkőzés mindent megold...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!