Sokan a nő-férfi barátságot a hierarchia miatt nem bírják elfogadni? Tehát ha elfogadnák hogy a nőkkel is lehet barátkozni, akkor csorbulna az hogy mégiscsak a férfiak a világ urai.
még szerencse, hogy tényleg nem mindenki így látja! férfinak is szüksége van néha "lelkitársra" még ha nem is vallja be még saját magának sem. a nők tudnak biztos háttért, nyugodt légkört biztosítani. nem mindenki házi sárkány, vagy hp.
szóval.. nekem elfogadható
"akkor csorbulna az hogy mégiscsak a férfiak a világ urai."
Azért ehhez már komolyabb lelki sérülés kell egy férfi részéről.
Személy szerint nekem vegyes a dolog,mert meghallgatok szívesen nőket,akikben mélyebb tartalmat látok,a csacsogó energiavámpírokat viszont rühellem.Másrészt meg azért nehéz,mert felüti a fejét a "kémia" szóval többet akarnék(vagy ő)
Szerintem nem mindig az a nagyobb energiavámpír aki csacsog, sokszor éppen az aki nem csacsog és mindent magában tart, főleg ha épp azt ami másokra tartozna. Vagy csak olyanról beszél ami elterelő jellegű. Csacsogó amúgy férfiben is van, hajjaj :)) le sem lehet lőni némely férfit, muszáj neki beszélnie.
De értem kb mit akarsz mondani, mert tényleg lefárasztja az embert ha a másik túl van pörögve, főleg ha közben a lényeg ki sem derül.
"Csacsogó amúgy férfiben is van, hajjaj :))"
Na az is biztos:)
Ha ilyen hierarchikus gondolkodásmódot követne az illető, inkább hagynám az egészet, akár pár, akár barát, akármilyen nem.
A barátaim mindig azok közül kerültek ki, akik nem helyezték magukat mások alá-fölé-elé-mögé-közé stb., nemtől függetlenül, valószínűleg majd a párom is innen fog (remélem)...
Akik nem fogadják el, az ő nevükben nem tudok nyilatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!