Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Vajon most meg fog haragudni rám?

Vajon most meg fog haragudni rám?

Figyelt kérdés
Egyik munkatársammal ma reggel munkaba menet elmentunk egymas mellett autoval,keson vettem eszre es kicsit bant a lelkiismeret,hogy ezert utalni fog,fog ram haragudni,nem utalom ot egyaltalan,sotet volt es keson is vettem eszre.
2022. aug. 19. 05:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Milyen jó köztetek a kommunikáció, és mekkora bajod van!

Bakker, odamész, hozzá, hogy "téged láttalak a Lenin körúton hajnal 3-kor? Igen, bocs, későn vettelek észre, meg nem voltam benne biztos".

2022. aug. 19. 05:51
 2/7 Kólauborkával ***** válasza:
85%
A poén: lehet ö sem vett észre…
2022. aug. 19. 06:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Autóval mentél, az utat kellett figyelned, a környezetedbe esetlegesen kerülő veszélyt, tehát nem gond, szerinte épp, értelmes, logikusan gondolkodó ember ezen nem akad ki... Nyugi.
2022. aug. 19. 07:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ilyet írsz privátban, hogy jó köztetek a kommunikáció, csak nem stresszeled túl a dolgokat, aztán egy új üzenetben még tőlem kérdezed, hogy akkor nem haragszik-e egyáltalán. :D

Nem látsz ebben valami ellentmondást?! :D

szar a kommunikáció, ha ezt nem bírod odamondani, de nyilván az is egy dolog, hogy hol volt ez a találkozó, a kies pusztaúton, ahol csak két autó fordulhat elő, a tied, és az övé, vagy egy autópályán.

De akárhogy is: tiszta görcs vagy, még hogy nem stresszeled túl a dolgokat! :D

2022. aug. 19. 07:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért ha valaki ennyiért megharagszik, azért nem is bánkódnék, hogy nem vagyunk jóban. :D
2022. aug. 19. 12:16
 6/7 anonim ***** válasza:
82%

Hát akkor meg is érdemli.

Én rendszeresen megelőzök mindenkit, ritka autóm van, megismernek, én meg nem a tucatautókban őket. Max utólag vicceskednek, hogy nem vettem észre őket

2022. aug. 19. 12:58
 7/7 anonim ***** válasza:
53%

Gyűlölni fog. Ha meglát, előbb-utóbb váratlanul leordítja a fejed, de az is lehet, hogy megver, megveret.

Ez a bunkóság csúcsa!

2022. aug. 19. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!