Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi a véleményetek azokról az...

Mi a véleményetek azokról az emberekről akiknek a “lúzer” szó benne van a szókészletükbe?

Figyelt kérdés
2022. aug. 17. 19:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
33%
#4 lúzer mentalitás. dobjad, ha ennyire érzékeny vagy.
2022. aug. 17. 19:33
 12/20 A kérdező kommentje:

11

Oké, tehát érzékeny= lúzer?

2022. aug. 17. 19:37
 13/20 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem hülyeség azt feltételezni, hogy mások számára is pont ugyanaz áll egy szó mögött, mint szerinted.

Nem elegáns dolog, ahogy a barátnőd ezt a szót használja, de szerintem kínosabb önmagában az, hogy előtted az exét savazza. De ettől még lehet egy nem teljesen reménytelen ember, csak hülyén fejezi ki magát.

2022. aug. 17. 20:15
 14/20 anonim ***** válasza:
67%
EZ csak egy szó, te ruházod fel negatív tartalommal mert cseszegettek vele, alapvetően smemivel se jelent rosszabbat, mint kimondani hogy valaki mondjuk smemirekellő, vagy ügyetlen...
2022. aug. 17. 20:26
 15/20 A kérdező kommentje:

14

Ilyeneket nem szabad mondani senkinek, szívtelenség.

Bátorítani kell, dicsérni.

Ne csak azt aki jól néz ki, hanem mindenkit.

2022. aug. 17. 21:25
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Najó d eelég sok mindent nem kéne még mondani embereknek, miért pont ez a szó? :D Másrész tmeg nemtudom, én nem szídnék szívesen senkit, de van akit megdícsérek erre még jobban leül a semmittevésben, mert megdícsérték és megnyugodott...
2022. aug. 17. 21:30
 17/20 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező, az, hogy valaki nem osztja az életfilozófiádat, az nem egy szóból fog kiderülni.
2022. aug. 17. 21:33
 18/20 anonim ***** válasza:
Inkább pont, hogy saját maguk azok inkább.
2022. aug. 17. 21:35
 19/20 A kérdező kommentje:

18

Igen, valamilyen szinte aljának és komplexusosnak kell lenned ilyen szavak másokra való használásához.

2022. aug. 17. 21:46
 20/20 anonim ***** válasza:

Valószínűleg egy önbizalomhiányos ember. Azért hív másokat lúzernek, mert talán ezzel többnek érzi magát náluk, amivel próbálja a saját, hiányos önértékelését kompenzálni.

Nem vagyok szakmabeli, csak így látom logikusnak. Egyébként az ilyen embert messziről elkerülném, ha másokról így beszél, akkor rólad is így fog.

2022. aug. 19. 14:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!