Mi a véleményetek azokról az emberekről akiknek a “lúzer” szó benne van a szókészletükbe?
11
Oké, tehát érzékeny= lúzer?
Szerintem hülyeség azt feltételezni, hogy mások számára is pont ugyanaz áll egy szó mögött, mint szerinted.
Nem elegáns dolog, ahogy a barátnőd ezt a szót használja, de szerintem kínosabb önmagában az, hogy előtted az exét savazza. De ettől még lehet egy nem teljesen reménytelen ember, csak hülyén fejezi ki magát.
14
Ilyeneket nem szabad mondani senkinek, szívtelenség.
Bátorítani kell, dicsérni.
Ne csak azt aki jól néz ki, hanem mindenkit.
18
Igen, valamilyen szinte aljának és komplexusosnak kell lenned ilyen szavak másokra való használásához.
Valószínűleg egy önbizalomhiányos ember. Azért hív másokat lúzernek, mert talán ezzel többnek érzi magát náluk, amivel próbálja a saját, hiányos önértékelését kompenzálni.
Nem vagyok szakmabeli, csak így látom logikusnak. Egyébként az ilyen embert messziről elkerülném, ha másokról így beszél, akkor rólad is így fog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!