Mit tegyek? Mondjak le róla?
A legjobb barátnőm elment a csapatomból kb 2 hónapja és azóta egyszer beszéltünk. Akkor is az volt az utolsó beszélgetésben, hogy megkérdeztem tőle, hogy mikor tudunk találkozni, de ő ,,rám förmedt" azzal, hogy nem tudja még, mert nagyon sűrű neki a nyár. Azóta ő rengeteg új barátot szerzett és a pasijával is nagyon boldog. A jelenlegi csapatomból egy másik lánnyal is ,,legjobb baráti viszonyban" volt, de vele tartja is a kapcsolatot rendesen, és találkozgatnak.
Ő a legrégebbi barátnőm, 3 éves korunk óta legjobb barátnők vagyunk és rengeteg dolgot együtt csináltunk, sőt, még volt, hogy együtt is mentünk el nyaralni. Ő egy nagyon közkedvelt lány, nagyon sok önbizalma van és nagyon könnyen barátkozik, de én ebben neki szinte az ellenkezője vagyok. Nagyon nehéz lenne erről a barátságról csak úgy lemondanom, ugyanis ő az egyetlen, akivel bármit és bármikor meg tudtam beszélni, ő volt a támaszom. Rajta kívűl nincs több legjobb barátom, de neki sok van.
Érezhetően te már nem jelented neki ugyanezt, már nem akar veled lenni valószínűleg. Ugyanez történt velem pár hónapja, szó szerint, új barátok, nem beszélt már velem, sosem találkoztunk mert rám "sose ért rá" aztán találkoztunk, hogy közölje nem kellek neki. Azóta többször próbált visszajönni és sírt hogy az új barátai mégsem a legjobb barátai és hiányzom neki. Azóta is az üzenet kérések között csücsül, nekem pedig minden összejött és boldog vagyok<3 ui: gyerekkori legjobb barátnők voltunk mi is.
Engedd el. Hidd el, nem fogod megbánni hogy elengedsz egy olyan embert aki már el is hagyott téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!