Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kiábrándító, ha egy lány a...

Kiábrándító, ha egy lány a kakilásról beszél?

Figyelt kérdés

Jött fel ma egy haver barátnőm Pécsről, néha meg szoktuk egymast látogatni, most ő jött. Elmentünk egy kávézóba reggelizni. Nem akarok hosszan rizsázni, a lényeg hogy kikértük amit eszünk, iszunk, mondta hogy elszalad a mosdóba. Én gyors telefonáltam addig egyet meló ügyben. Mikor visszajött ilyet szól:

"Bocsi hogy megvárattalak, de ez már a vonatút közepétől nagyon kellett, alig bírtam tartogatni, remélem senki nem megy be oda egy darabig" vagy valami ilyesmit és nevetett egy nagyot.

Okos, értelmes, szép lány, akivel voltak dolgok régebben de végül megbeszéltük hogy csak barátok leszünk, na de ez kiábrándító volt nekem. Kávézóban, reggeli közben ilyet benyögni, hát... Én meg csak kínosan nevettem egyet és kőrülnéztem senki se hallotta e.

Tudom, lehet én vagyok elmaradott de nem szeretem ha egy lány ilyenről beszél.

2022. aug. 13. 12:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
28%
Emberi dolog, neki ez fontos volt, mert nyomta a dolog. Nem kiakasztó.
2022. aug. 13. 16:21
 12/18 anonim ***** válasza:
86%

Más az emberi dolog része, meg az, hogy ezzel "poénkodik".

Számomra a normális: -El kell mennem mosdóba/wc-re

Ha már végzett, nem kell ecsetelni, hogy ott mi történt.

Kiábrándító: -Elmegyek szarni. -Olyat szartam, eldugult a wc. Stb.

2022. aug. 13. 16:31
 13/18 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nagyon kiábrándító. Felesleges bejelenteni, hogy ki mit csinált a vécén. Nem érdekel senkit.
2022. aug. 13. 20:48
 14/18 anonim ***** válasza:
18%
Nem probléma, bár biztosan nem egy kávézóban hoznám fel :D
2022. aug. 14. 09:35
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Exem (en vagyok a lany) mondott ilyeneket allandoan, volt hogy plazaba mondta hogy elmegy kezét mosni mert koszos lett neki majd mikor negyed órát vártam rá megkerdeztem ekkora sor volt e, elkezdte hogy igazából szarni volt és hogy mekkorát szart. Engem is zavar az ilyen, én se beszélek erről és szerintem nem igazán kapcsolatba illő téma, vagyis nem ilyen cifra szohasznalattal, az elmegyek kakilni mindjart jövök más. De én sose beszéltem ilyenekről és nem is tervezek
2022. aug. 15. 08:49
 16/18 anonim ***** válasza:
22%
Baráti társaságomban nem ritkaság, hogy valaki benyögi, hogy háromnapi adagot kieresztett, és mennyire jól esett neki, úgyhogy nem hinném, hogy zavarna. Nyilván nem mindenki fogékony ilyenekre, úgyhogy óvatosan kell adagolni az ilyen megjegyzéseket, de engem speciel nem érdekelne.
2022. aug. 16. 22:10
 17/18 anonim ***** válasza:
93%
Kulturált ember nem ordítja világgá az ilyesmit.
2022. aug. 17. 14:25
 18/18 anonim ***** válasza:
61%
Engem nem zavar, főleg ha vagyunk olyan viszonyban, nem csak egy futó ismertség.
2022. okt. 6. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!