Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kiábrándító, ha egy lány a...

Kiábrándító, ha egy lány a kakilásról beszél?

Figyelt kérdés

Jött fel ma egy haver barátnőm Pécsről, néha meg szoktuk egymast látogatni, most ő jött. Elmentünk egy kávézóba reggelizni. Nem akarok hosszan rizsázni, a lényeg hogy kikértük amit eszünk, iszunk, mondta hogy elszalad a mosdóba. Én gyors telefonáltam addig egyet meló ügyben. Mikor visszajött ilyet szól:

"Bocsi hogy megvárattalak, de ez már a vonatút közepétől nagyon kellett, alig bírtam tartogatni, remélem senki nem megy be oda egy darabig" vagy valami ilyesmit és nevetett egy nagyot.

Okos, értelmes, szép lány, akivel voltak dolgok régebben de végül megbeszéltük hogy csak barátok leszünk, na de ez kiábrándító volt nekem. Kávézóban, reggeli közben ilyet benyögni, hát... Én meg csak kínosan nevettem egyet és kőrülnéztem senki se hallotta e.

Tudom, lehet én vagyok elmaradott de nem szeretem ha egy lány ilyenről beszél.

2022. aug. 13. 12:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Valakit zavar, valakit nem. De nem szerintem nem az illető nemétől függ.
2022. aug. 13. 12:45
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a haver olyanokat beszél, hogy mekkorákat szart a suli WC-ben, meg egyszer olyat, hogy eldugult a WC és nem zavar. Tudom, hogy poénnak szánja.
2022. aug. 13. 12:49
 3/18 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem nem. Emberek vagyunk, lyuk van a seggünkön, szarunk is rajta. A lány sem azt kezdte kivesézni, hogy mekkora volt, milyen színű, stb.

Kiábrándító akkor lett volna, ha sokkal böszmébb nyelvezetet használ.

2022. aug. 13. 12:50
 4/18 anonim ***** válasza:
30%
Nem kiábrándító, legalább nem álszent.
2022. aug. 13. 12:54
 5/18 anonim ***** válasza:
22%
Ez még nem olyan durva. Ez még viszonylag diszkrét is ahhoz képest, hogy néhányak mit nem képesek mondani. Hidd el, tényleg. Van aki részletesebben kezdi mondani... ez ahhoz képest még elmegy.
2022. aug. 13. 12:55
 6/18 anonim ***** válasza:
24%
Miért, ha nem beszél róla, akkor nem szokott kakilni?
2022. aug. 13. 12:56
 7/18 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem teljesen felesleges egy kávézóban, reggelinél ezt ecsetelni. Nem tetszik. Semmi sem természetesebb, ha vonatút után először a mosdóba megy - kezet mosni,dolgát végezni. De minek erről beszélgetni? Vannak jobb témák.
2022. aug. 13. 13:07
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Én azt tapasztaltam, hogy lányok fiú előtt akkor beszélnek ilyenekről, ha pont az a cél, hogy ne vonzódjon hozzájuk a srác. Pl. ismerkedésnél ez lehet intő jel. Mert amúgy a lányok nagyon jó színben szeretik feltüntetni magukat. Vagy ki tudná elképzelni, hogy az imádott pasi előtt azt ecseteli, mekkorát sz.rt.
2022. aug. 13. 13:11
 9/18 anonim ***** válasza:
20%
Ha ilyen poénkodásnak szánja, ecsetelve a részleteket, az kiábrándító számomra is.
2022. aug. 13. 14:14
 10/18 anonim ***** válasza:
27%
Csak a kényes hisztis picsák szokták megszólni az ilyen nőt, de ők nem számítanak.
2022. aug. 13. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!